Tlačová správa: HLAS zásadne odmieta úvahy o vysokom zvyšovaní DPH

HLAS – sociálna demokracia zásadne odmieta úvahy o vysokom zvyšovaní dane z pridanej hodnoty, ktoré navrhuje minister financií Igor Matovič. „Zvýšenie DPH o päť percentuálnych bodov je hanebným útokom na najchudobnejších a najslabších. Je to útok na všetkých ľudí, ktorí najväčšiu časť svojho príjmu minú na nákup potravín či iných základných životných potrieb. V situácii, keď je obrovská časť obyvateľov ekonomicky ťažko zasiahnutá následkami pandémie, by takéto zvýšenie DPH malo katastrofálny dopad na množstvo ľudí na Slovensku. Preto HLAS takúto nehoráznosť nikdy nepodporí,“ povedal predseda HLASU Peter Pellegarini. Zdroj

Tlačová správa: Nikdy nepodporíme zmenu priamej voľby prezidenta

HLAS rozhodne odmieta čo i len úvahy o zmene priamej voľby prezidenta a nikdy ju v parlamente nepodporí. „HLAS od... Zdroj

Tlačová správa: HLAS – sociálna demokracia odmieta snahy koalície poškodiť záujmy domácich výrobcov

HLAS – sociálna demokracia odmieta snahy koaličných poslancov poškodiť záujmy domácich výrobcov, ktorí prostredníctvom pripravovanej novely zákona o neprimeraných praktikách v obchode s potravinami, budú znevýhodnení voči veľkým reťazcom. Zdroj

Tlačová správa: Heger zapaľuje rozbušku, HLAS povinné očkovanie odmieta

Iniciovaním povinného očkovania proti Covidu zapaľuje premiér Eduard Heger v slovenskej spoločnosti rozbušku, ktorá môže mať nedozierne následky. HLAS povinné... Zdroj

Tlačová správa: Riešia štvorkolky, ale nie samosprávy

Strana Hlas sociálna demokracia odmieta pasivitu dočasného premiéra Ľudovíta Ódora, ktorý nečinnosťou svojej vlády prispieva k rozkladu samospráv. Vláda... Zdroj

Tlačová správa: Odmietame klamstvá Igora Matoviča

HLAS sociálna demokracia odmieta obvinenia Igora Matoviča, že opozícia je zodpovedná za nízky počet očkovaných na Slovensku. Je to... Zdroj