Tipy na notebooky a počítače pod stromček na poslednú chvíľu

Kupovať darčeky na poslednú chvíľu sa zvyčajne neoplatí – riskujete tým, že nestihnete nájsť to, čo ste hľadali, a že v panike pred blížiacim sa Štedrým dňom vezmete narýchlo a bez rozmyslu prvú vec, ktorá vám padne do oka. Preto sme pre vás pripravili rýchle tipy na produkty pre každého člena rodiny - s nimi určite žiadnu chybu neurobíte :)

prejsť na článok

Firemný darček na poslednú chvíľu? Skúste laser

Máme nápady, ako na poslednú chvíľu a originálne prezentovať firmu darčekovou krabicou na víno. Stačí nám 20 dní.

prejsť na článok

Ako ozdobiť vianočný stromček? Vyskúšajte týchto 6 tipov

Vianočný stromček sa stal jedným zo symbolov Vianoc, ktorý jednoducho nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Či už ide o drobný vianočný stromček alebo impozantný velikán, podstatné je, aby pohľad naň rozžiaril nielen detské očká, ale potešil a zahrial pri s

prejsť na článok

Glyfosát

Európska komisia na poslednú chvíľu predĺžila licenciu kontroverzného herbicídu, no iba na rok a pol. Aby mohla opäť posúdiť jeho bezpečnosť. Glyfosát je dnes najpoužívanejším The post Glyfosát appeared first on EKOsprávy .

prejsť na článok

Tradične ozdobený vianočný stromček.

Tradičné vianočné ozdoby na 3d umelom vianočnom stromčeku. The post Tradične ozdobený vianočný stromček. first appeared on Umelé vianočné stromčeky 3d..

prejsť na článok

Umelý vianočný stromček Borovica.

Borovicové umelé vianočné stromčeky 3D ihličie. The post Umelý vianočný stromček Borovica. first appeared on Umelé vianočné stromčeky 3d..

prejsť na článok