THE NEW WORLD: FESTIVAL PARADISE OPEN AIR 2024 SA PRESÚVA DO MARTINA!

The New World: Festival Paradise Open Air 2024 - presun do Martina! Paradise Open Air je jedinečným a najväčším elektronickým festivalom na Slovensku. To už naši minuloroční návštevníci zistili na vlastnej koži a veríme, že to povedali aj svojím známym. My sa opäť snažíme nový ročník urobiť jedinečným, väčším a lepším. Preto sme zmenili miesto, kde sa festival odohrá. Jedinečný priestor na nábreží Oravskej priehrady v ročníku 2024 meníme na hlavné centrum národného a kultúrneho života na Slovensku – mesto Martin!  Novinky v organizácii:Paradise Open Air sa tento rok bude konať v dňoch od 26. 27.7.2024. Poloha nášho elektronického gigantu bude konkrétne kúpalisko Sunny Martin. Toto prostredie nám ponúka väčšie možnosti rastu. Areál kúpaliska je navyše veľmi atraktívny pre návštevníkov. Sme presvedčení, že naši verní oravskí fanúšikovia sa nechajú inšpirovať a prídu osláviť najlepšiu letnú párty v Martine!Festival s názorom:Téma tohto ročníka je The New World posielame svetu posolstvo o novom svete a lepšej budúcnosti. Na pódiu vystúpia 8 svetoznámi umelci, ktorých mená odhalíme postupne. Dekorácie v areáli budú odzrkadľovať túto nádhernú tému. Nový Stage:Významnou novinkou je pridanie Drum and Bass Open Air Stage, ktorý osloví fanúšikov tohto žánru. S celkovými tromi pódiami dekorovaným Open Air Mainstage, menším Drum and Bass pódiom a Techno pódiom pod stanom, si návštevníci užijú rozmanitosť hudby. Stanové mestečko:V roku 2024 sme pridali možnosť stanovania v špeciálnom Stanovom mestečku, zabezpečujúceho bezpečnosť a pohodlie na celú dobu festivalu v prípade, že si chcete užiť celý festivalový víkend.Vstupné a predpredaj vstupeniek:Oficiálny predpredaj vstupeniek Earlybird tickets je stále v predaji. Tieto limitované vstupenky sú o 50 % lacnejšie ako tie zakúpené na mieste festivalu. Odkaz na nákup vstupeniek.Sledujte našu stránku a sociálne siete na ďalšie informácie o programe a vstupenkách.Pripojte sa k nám na Paradise Open Air 2024 v Martine a zažite nezabudnuteľný elektronický zážitok! The post THE NEW WORLD: FESTIVAL PARADISE OPEN AIR 2024 SA PRESÚVA DO MARTINA! appeared first on Paradise Open Air.

prejsť na článok

NOVÉ STANOVÉ MESTEČKO: Dreamers Village!

V tomto článku sa dozviete čo všetko potrebujete vedieť o ubytovaní v stanovom mestečku. Prichystali sme si pre vás, milí návštevníci festivalu, veľkú novinku. V novom ročníku Paradise Open Air 2024 budete môcť počas festivalu bývať v stanovom mestečku

prejsť na článok

Open Air Gym 2018

Celú galériu nájdete na našej Facebook stránke: @Open Air Gym Fitness Festival. The post Open Air Gym 2018 appeared first on Open Air Gym Fitness Festival®.

prejsť na článok

Open Air Gym 2019

Celú galériu nájdete na našej Facebook stránke: @Open Air Gym Fitness Festival. The post Open Air Gym 2019 appeared first on Open Air Gym Fitness Festival®.

prejsť na článok

Open Air Gym 2020

Celú galériu nájdete na našej Facebook stránke: @Open Air Gym Fitness Festival. The post Open Air Gym 2020 appeared first on Open Air Gym Fitness Festival®.

prejsť na článok

Open Air Gym 2021

Celú galériu nájdete na našej Facebook stránke: @Open Air Gym Fitness Festival. The post Open Air Gym 2021 appeared first on Open Air Gym Fitness Festival®.

prejsť na článok