Termostatická hlavica - ako ju používať

Náklady na kúrenie tvoria stále najvyššiu položku z celkových výdavkov na bývanie. Nejedna rodina sa preto zamýšľa nad tým, ako ušetriť peniaze za teplo. Jednoduchým, ale účinným riešením môže byť termostatická hlavica s hydraulickým ventilom.

prejsť na článok

Prečo používať solárnu kozmetiku?

Používanie opaľovacích krémov je mimoriadne dôležité, no aj napriek tomu mnohí návštevníci solárií používanie kozmetiky určenej do solária a na použitie po návšteve solária ešte stále zanedbávajú, čo je obrovskou chybou. Mnohí majú pochybnosti o tom, či j

prejsť na článok

Ako používať opunciový olej?

Uvažujete o kúpe opunciového oleja ale neviete na čo je dobrý a či stojí za tie peniaze? Odpoveď je určite áno ...vďaka svojim účinkom nahradí mnohé kozmetické prípravky a je vhodný pre všetky typy pleti.

prejsť na článok

Zázračný rituál. Takto sa zbavíte akné!

Trpíte akné a už ste vyskúšali všetko? Riaďte sa týmto návodom a výsledky uvidíte už čoskoro. Dozviete sa aké produkty, kedy a ako ich používať, tak aby ste dosiahli čo najlepší efekt. 

prejsť na článok

Je možné používať vozidlá aj v zahraničí?

S našími vozidlami je možné pohybovať sa po území európskej únie. Pre návštevu zahraničia s naším vozidlom je potrebné informovať o tom prenajímateľa pri rezervácií vozidla a zapísať určené krajny do zmluvy o prenájme motorového vozidla.

prejsť na článok

Vedeli ste, že šatku môžete používať už počas tehotenstva?

Tehotenstvo je jedinečný a krásny čas v živote ženy, čakajúc na príchod nového človiečika. Je však potrebné dodať aj to, že nie je ľahké nosiť ďalšiu váhu 24 hodín denne. A posledné mesiace dávajú zabrať každej maminke čakateľke. celý článok>>>

prejsť na článok