Technické preukazy

ÚRADNÉ PREKLADY NEMČINA - Spišská Nová Ves, Levoča, Prešov, Poprad, Krompachy, Gelnica, Margecany a celé Slovensko Preklad technických preukazov Dokumentácia k prihláseniu dovážaného vozidla sa prekladá výlučne úradne.   Pre prihlásenie potrebujete:     Úradný preklad technického preukazu     Potvrdenie o odhlásení vozidla z premávky (odhláška)     STK a EK     Kúpna zmluva, darovacia The post Technické preukazy appeared first on ÚRADNÉ PREKLADY NEMČINA.

prejsť na článok

Možnosti workshopového stavania

ArTUR sa dlhodobo snaží nájsť udržateľné spôsoby stavania a zameriava sa hlavne na technické riešenia, ale ja sa na to chcem pozrieť aj trochu z takého […]

prejsť na článok

Vyhradené technické zariadenia skupiny A úradná skúška

Revízie elektrickej inštalácie vykonávajú revízny technici. Pri zvlášť nebezpečných prostrediach sa vyžaduje nielen klasická revízia elektrickej inštalácie a zariadení ale aj úradná skúška vykonaná oprávnenou organizáciou (Technická inšpekcia, TUV a iné.)

prejsť na článok

Viazač armatúry Makita

Technické parametre Akumulátor 18 V Hmotnosť 2,6 kg Rozmery (D x Š x V) 304 x 93 x 318 mm Drôt +5€. Príspevok Viazač armatúry Makita je zobrazený ako prvý na Požičovňa náradia Sereď - Lukystav.

prejsť na článok

Platba kartou online

Odstránili sme technické problémy a platba kartou pri online objednávkach je už dostupná.

prejsť na článok

7 dôvodov, prečo si kúpiť repasovaný notebook v ITzoo.sk

Pri kúpe notebooku človek musí urobiť viacero rozhodnutí. Vybrať si operačný systém, značku notebooku, jeho veľkosť či technické parametre nie je vôbec jednoduché. Prečo by ste mali zahrnúť do rozhodovania aj repasované notebooky?

prejsť na článok