Svetový pohár v Jasnej

Preteky Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní sa už nezadržateľne blížia. Uskutočnia sa 6.-7. marca 2021 v Jasnej. Žiaľ, naplnili sa najhoršie obavy usporiadateľov. V súťažnom areái nebudú môcť privítať fanúšikov, dokonca ani v obmedzenom množstve. Nedovoľuje to totiž situácia s pandémiou ochorenia Covid-19. Regulácia dopravy pri príchode do Jasnej Od pondelka 1.3.2021 začne v Demänovskej [] Príspevok Svetový pohár v Jasnej je zobrazený ako prvý na Privát Severka.

prejsť na článok

Skibusmi do Jasnej už od víkendu

(Liptovský Mikuláš, 15. 12. 2022) – Veľmi dobré snehové podmienky v Jasnej a záujem zo strany lyžiarov prinášajú skoršie spustenie premávky skibusov ... The post Skibusmi do Jasnej už od víkendu appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Skibusy do Jasnej premávajú ďalej

(Jasná, 13. 3. 2023) – Na Liptove predĺžili premávku skibusov do Jasnej. Nový grafikon platí od dnes, teda od 13. ... The post Skibusy do Jasnej premávajú ďalej appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Majstrovstvá SR Pohár ZSL predžiactva

Dňa 18.-19.3.2023 si v Bachledke zmerajú sily lyžiari na Majstrovstvách SR v Pohári ZSL predžiakov! Okrem skvelých športových výkonov budete môcť zažiť bubnovú show Campana Batucada, ktorá Vás prenesie do sveta farieb, chutí, vôní a pocitov, saxafónovú s

prejsť na článok

Zákusok s tvarohom a muchovníkom

Recepty z muchovníka ilustračný obrázok Potrebujeme: 1 pohár kyslej smotany 1 pohár cukru 3 poháre múky 3 vajíčka 1/2 pohára oleja 1 kypriaci prášok 1 vanilkový cukor 25 dkg tvarohu podľa chuti cukor 25 dkg muchovníka Príprava: Ingrediencie cesta zmiešam

prejsť na článok

Jarný víkend v Bachledke

Oslávte príchod jari na lyžiach! O skvelú zábavu sa postará Campana Batucada, ktorá Vás svojou bobnovou show prenesie do sveta farieb, chutí, vôní a pocitov. Roztancuje Vás aj saxafónovú show v podaní Saxany Sapietovej a ľudovú hudbu Kolačkovci. Sobota:

prejsť na článok