Svetlo pre Váš priestor

Ledprodukt.sk Vám ponúka tú najvyššiu kvalitu svietidiel, akú môžete na dnešnom trhu so svietidlami nájsť. Naše produkty sú kvalitné a spoľahlivé. Neponúkame žiadne lacné napodobeniny a preto sa môžete spoľahnúť. Nájdete tu množstvo rôznych svietidiel, od bodových svetiel a led žiaroviek, až po led trubice či led pásiky. Taktiež led reflektory ale aj mnoho rôznych komponentov, potrebných pre samotné zavedenie, či zapojenie, ako sú napríklad hliníkové lišty, spojky, konektory, či vodiče a mnoho, mnoho iného. Pri samotnom osvetlení priestorov oceníte kvalitné ale úsporné led žiarovky, či led reflektory. Pri LED REFLEKTOROCH určite oceníte ich konštrukčnosť, slim prevedenie, ktoré zabezpečí ich ľahké umiestnenie aj v ťažko dostupných miestach. S led reflektormi si pomôžete k osvetleniu budov, dvorov, záhrad či pivníc ale aj chodieb a iných obdobných častí. Poskytujú pohodlnú montáž a samotné umiestnenie. Dizajn led reflektorov je navrhnutý tak, aby nijako nenarušoval celkový vzhľad priestoru. Môžete ich pokojne,,zakomponovať,, na stenu domu, či na iné miesto v exteriéri ale rovnako tak aj v interiéri. Farebné prevedenie led reflektorov je v klasickej čiernej farbe ako aj v bielej. V ponuke nájdete aj led reflektory so senzorom, ktorý je skutočne pohodlný a zabezpečí tak ešte väčšiu úsporu elektrickej energie. S led reflektorom si môžete ľahko osvetliť reklamnú plochu, či výklad, čím dosiahnete ešte väčšiu reklamnú kampaň. Nezabúdajte ani na bezpečnosť, pri led reflektoroch je táto zvýšená pred zlodejmi či vandalmi, ktorým sa ťažšie pracuje,,pod lampou,,. Samozrejmosťou pri led reflektoroch je možnosť výberu farebnej varianty svietenia a teda práve preto nájdete v našej ponuke led reflektory v prevedení studená biela, neutrálna biela ale aj teplá biela. Všetky v najvyššej kvalite. Článek Svetlo pre Váš priestor se nejdříve objevil na Deson.

  • Web: Deson
  • Aktualizované: 29.5.2023
prejsť na článok

Simson Tunnel Auto

Zadné svetlo na blatník Simson Tunnel je navrhnuté pre mestské, trekkingové a hybridné bicykle. Toto zadné svetlo má 3 červené LED diódy, vyžarujúce svetlo pod uhlom 220 stupňov pre optimálnu viditeľnosť.

prejsť na článok

Marwi UN4245

Predné LED svetlo na bicykel, špeciálne navrhnuté pre mestské, trekingové a hybridné bicykle. Svetlo má funkciu automatického zapnutia a vypnutia:

prejsť na článok

Falkx XC-252

Zadné svetlo na blatník so solárnym dobíjaním a pohybovým senzorom. Ideálne pre bicykle, ktoré sú často zaparkované vonku. Svetlo sa automaticky aktivuje vo tme, keď sa bicykel dá do pohybu, a samo sa vypne do niekoľkých minút po zaparkovaní.

prejsť na článok

Zábradlie, ktoré Vám dodá svetlo

Plánujete rekonštrukciu a prajete si vymeniť staré a nemoderné zábradlie na schody Lmmont niečím novým moderným a štýlovým? Ste tu správne. Ponúkame Vám krásne zábradlie na schody, ktoré Vám príjemne presvetlí priestor a zároveň zaručí bezpečnosť. Ponúkam

prejsť na článok

33. dňová príprava k zasväteniu sa Ježišovi prostredníctvom Panny Márie (podľa Svetlo Máriino)

Podrobný postup nájdete na stránke SVETLO MÁRIINO 33 dňové zasvätenie: KLIKNITE TU: Úvod: KLIKNITE TU: Modlitby na jednotlivé dni online: KLIKNITE TU: Modlitby na jednotlivé dni pdf na stiahnutie: Kliknite TU Záver duchovných cvičení: KLIK

prejsť na článok