Švédske herné štúdio udáva trendy v hernom priemysle

Nolimity City, je herné štúdio, ktoré vyrába hry od roku 2014. Hlavné sídlo má v švédskom Stockholme, no firma má štúdia aj na Malte a v Indii. Firma sa špecializuje na výrobu slotových hier, v ktorých sú priekopníci moderného dizajnu, rýchlych animácií a dokonalého audio zážitku. Technicky bezchybné hry, majú množstvo vlastných patentovaných herných mechaník, ktoré sú na trhu online hazardných hier jedinečné. Nolimit City, spolupracuje iba s nimi vybranými operátormi, preto najlepšie online kasína medzi sebou súperia o zaradenie ich hier do svojho portfólia. Hry sú dokonale optimalizované pre webové prehliadače a aplikácie pre iOS a Android.  Nolimit City, nie je o sedmičkách a ovocí. Hry majú, v priemere, teoretické RTP približne 95% a frekvencia výhier je približne 20%. Nakoľko má väčšina hier vysokú, až extrémnu volatilitu, môžete už tušiť, že hlavná časť zábavy je počas bonusových kôl. Štandardne sa aktivujú po dopadnutí troch bonus symbolov. Nolimit City išlo s vývojom bonusových kôl ale oveľa ďalej ako iné štúdia. Štvrtý a piaty bonusový symbol výrazným spôsobom vylepšuje hráčov progress v bonusovej hre, odomknutím dodatočných herných mechaník, počtu válcov alebo celkových možných výherných línií. Hráči si bonusovú hru môžu vo väčšine hier kúpiť. Je možné si kúpiť 3, 4, alebo všetkých 5 bonusových symbolov. Ich cena pochopiteľne vzrastá s každým ďalším symbolom. Výhry sa môžu dostať až na neuveriteľný násobič vkladu 150 000x. Je to zážitok sledovať a užívať si, počas hrania, naložené animácie so super zábavnou hudbou. Demo verzie, všetkých hier, nájdete na oficiálnej stránke NoLimit City. Minimálna stávka spinu: 0,20 eur. Maximálna stávka spinu: 100 eur.Teoretické RTP 92-97%Bonus buy 3, 4, 5 bonus symbolov Originálne a patentované herné mechaniky: xWaysxNudgexPay$xBombxSplitInfectious xWays Portfólio: The Rave, Folsom Prison, Karen Maneater, Remember Gulag, Misery Mining, Punk Toilet, Tombstone R.I.P, True Grit Redemption, Legion X, Evil Goblins, Das xBoot, Mental, Xways Hoarder Xsplit, Infectious 5 Xwas, El Paso Gunfight Xnudge, Bushido Ways Xnudge, Fire in the Hole Xbomb, East Coast vs West Coast, San Quentin Xways, Tomb of Akhenaten, Warrior Graveyard Xnudge, Monkeys Gold Xpays, Buffalo Hunter, Book of Shadows, Immortal Fruits, Golden Genie, Milky Ways, Bonus Bunnies, Deadwood Xnudge, Harlequin Carnival, Gaelic Gold, Barbarian Fury, Punk Rocker, Poison Eve, Dragon Tribe, Tomb of Nefertiti, Manhattan Goes Wild, Pixies vs Pirates, Hot 4 Cash, Thor Hammer Time, The Creepy Carnival, Tractor Beam, Mayan Magic Wildfire, Tombstone, Starsstruck, Owls, Fruits, Ice Ice Yeti, Kitchen Drama BBQ Frenzy, Wixx, Kitchen Drama Sushi Mania, Oktoberfest Príspevok Švédske herné štúdio udáva trendy v hernom priemysle zobrazený najskôr End Exclusion.

prejsť na článok

Budúcnosť AI v hernom priemysle

Umelá inteligencia sa v hernom priemysle začala objavovať už dávno, no v poslednej dobe sa jej využitie a vývoj posunuli na vyššiu úroveň. Hry sú stále viac a viac náročnejšie a vyžadujú si stále viac inteligentnejších NPC postáv, ktoré sú schopné reagova

prejsť na článok

Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti?

Ženieme sa veľkou rýchlosťou do Digitálnej budúcnosti? High-tech ... čítať viac The post Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti? first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière 

Wir waren mit einem Stand bei der Präsentation des Studio Molière vertreten. Fotos von dem Event finden Sie hier. Der Beitrag BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière  erschien zuerst auf BLITZBLANK.

prejsť na článok

Akú hernú konzolu si vybrať?

Láka vás zahrať si nejaké nové, zaujímavé a zábavné videohry? Napriek tomu ich ale váš priemerný počítač nespustí a hry na mobile nie sú pre vás to pravé? Ak vám záleží na kvalitnom hernom zážitku za dostupnú cenu, najlepším riešením pre vás bude kúpiť si

prejsť na článok

Online Marketing Specialist

Pozícia zastrešuje tvorbu, realizáciu a vyhodnocovanie dynamických online kampaní vrátane kreatívy prostredníctvom AdForm Studio a Google Ads Studio.

prejsť na článok