SVADOBNÉ TRENDY 2019- SNUBNÉ PRSTENE A OBRÚČKY

Aké sú pri snubných prsteňoch a obrúčkach svadobné trendy na tento rok? Je to vôbec trendová záležitosť? Na tieto otázky The post SVADOBNÉ TRENDY 2019- SNUBNÉ PRSTENE A OBRÚČKY appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

Svadobné výstavy 2019

Príďte si vybrať kvalitné a jedinečné svadobné obrúčky Laura Gold na svadobné výstavy po celom Slovensku. V našom stánku Vás The post Svadobné výstavy 2019 appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

SVADOBNÉ VÝSTAVY 2018

Príďte si vybrať kvalitné a jedinečné svadobné obrúčky Laura Gold na svadobné výstavy po celom Slovensku. V našom stánku Vás The post SVADOBNÉ VÝSTAVY 2018 appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

Luxusné šperky | GOLDIE DIAMONDS

GOLDIE DIAMONDS vám už 30 rokov prináša luxusné šperky, prstene, zásnubné prstene, obrúčky, náušnice, retiazky, náramky, prívesky, hodinky. Klenoty Goldie, Laurinská 15, Bratislava.

prejsť na článok

Na akom prste sa nosí svadobná obrúčka?

Jednou z najdôležitejších súčastí svadby sú svadobné obrúčky, ich výber a nákup. Kvetinovú výzdobu a tortu budete mať po svadbe maximálne na fotkách a vo vašich spomienkach. Svadobné obrúčky však budete nosiť celý život. Na akom prste sa snubné prsten

prejsť na článok