Súkromný rodinný karavan Hobby 540

V ponuke máme aj krásny zachovalý rodinný karavan Hobby 540 s oddelenou spálňou, v ktorej sú dve samostatné plnohodnotné lôžka, ktoré je možné prepojiť na veľké letisko. Vzadu má sedenie v tvare U, ktoré sa dá za pár sekúnd pretvoriť na plnohodnotné dvojlôžko. V karavane je nová elektrika, podlahy aj matrace. K dispozícii je markíza, kempingové sedenie, detské kempingové sedenie, nafukovací gauč, nosič na bicykle, externý plynový varič s grilom, plne vybavená kuchyňa s riadom, taniermi, príbormi a všetkým čo ku svojej dokonalej dovolenke budete potrebovať. V prípade záujmu je možne prenajať aj predstan, ktorý vám priestor karavanu zdvojnásobí, keďže ma šírku skoro 3metre a je po celej dĺžke karavanu. Celková dĺžka karavanu 7,2m Dĺžka obytnej časti 6,1m Spotrebiče 12V/230V/plyn Celková hmotnosť max 1490 kg Cena nájmu mimo sezóny 4O Eur/deň, v hlavnej sezóne 50 EUR/deň, servisný poplatok 50 EUR V prípade záujmu o tento karavan treba kontaktovať priamo na tel. č. +421 902 309993 The post Súkromný rodinný karavan Hobby 540 first appeared on prenájom karavanov.

prejsť na článok

KEĎ KARAVAN, TAK JEDINE Z FLYING DOG :)

V novembri 2017 sa konala svetová výstava psov v nemeckom Leipzigu, na ktorú sme chceli ísť pohodlne, bez stresov. Rozhodli sme sa pre karavan. Spoločnosť Flying dog nám vyšla vo všetkom v ústrety, komunikácia absolútne otvorená a bezproblémová, podmienky

prejsť na článok

Mamičky v karavane

Deti a karavan? Skvelá voľba pre rodinný výlet. A bezpečná! Známe slovenské mamičky a ich dovolenka v karavane. The post Mamičky v karavane appeared first on Karavany Bratislava.

prejsť na článok

Rozhovor Plus1Deň

Je karavan obľúbená tohtoročná dovolenková voľba Slovákov? Užite si dovolenku v bezpečí a ako doma! Karavany Bratislava vám povie, ako si prenajať karavan. The post Rozhovor Plus1Deň appeared first on Karavany Bratislava.

prejsť na článok

Rodinný dom Alžbetin dvor

Realizácia rodinného dvojdomu s dvomi nadzemnými podlažiami s nosnou konštrukciou tvorenou murovanými stenami z tehál Heluz a ŽB stropom. Strecha je z betónovej strešnej krytiny.  Rodinný dom bol realizovaný do štádia holodomu. Súčasťou dodávky bola reali

prejsť na článok

Nová rada zváracích HOBBY invertorov

Zoznámte sa s novou radou HOBBY invertorov od spoločnosti LINCOLN ELECTRIC Nové-rada-zváracích-HOBY-invertorov-str.1 Nové-rada-zváracích-HOBY-invertorov-str.2 The post Nová rada zváracích HOBBY invertorov appeared first on M A V A N, s.r.o..

prejsť na článok