Stredisko DI, areálu Kuchajda a údržby

Ručné vyzbieranie odpadkov, vyprázdňovanie malých odpadkových košov, zametanie a odburiňovanie chodníkov a spevnených plôch, prekopávanie a prehrabávanie a čistenie pieskovísk a doskočísk park Gaštanica, DI Uhrova, ŠI Jelšova, DI Guothova, ŠI L.Dérera, ŠI Ladzianskeho, DI Višňová, DI Rozvodná, park Vlárska, DI Kalinčiakova, DI Vajnorská, DI Odbojárov, DI Bartoškova, DI Športova, Kuchajda. náter dreveného hr.prvku lezecká preliezka   DI Guothova oprava konštrukcie basketbalového koša park Jama výmena koša na psie exkrementy ul.Thurzova výmena bojlera ul.Bojnická kontrola pitných fontánok DI Osadná, DI Hálkova, DI Uhrova príprava materiálu stolárska dielňa, zámočnícka dielňa preprava pracovníkov Príspevok Stredisko DI, areálu Kuchajda a údržby je zobrazený ako prvý na EKO - VPS web.

prejsť na článok

Stredisko údržby zelene

Kosenie a obkášanie: Na Revíne, Višňova, Šuňavcova dvory, Ľublanská, Dimitrovka DI 2x Mulčovanie záhonov: Račianske mýto (záhony ruží) Polievanie: Tržnica (mobilná nádoby a stromy), Gaštanica Orez krov: Legerského- Račianska, Legerského- Ovručská (dvory)

prejsť na článok

SportHotel

SportHotelu, který je součástí areálu Větrný vrch v Dolní Moravě. Oblíbené rekreační středisko pod Králickým Sněžníkem na severovýchodě Moravy nabízí báječné lyžování, letní turistiku pěšky či v sedle kola, procházku Stezkou v oblacích

prejsť na článok

Stredisko dopravy

polievanie stromov a zelene- Račianske mýto,Odbojárov,Sibírska,Ursínyho,Bárdošova,Bellova,Kalinčiakova Príspevok Stredisko dopravy je zobrazený ako prvý na EKO - VPS web.

prejsť na článok

Lyžiarske strediská v okolí

Lyžiarske stredisko Medvedie, Lyžiarske stredisko Makovica, Nižná Polianka, SKI Centrum Šarbov The post Lyžiarske strediská v okolí first appeared on Hotel Slávia Svidník.

prejsť na článok

Pozvánka na 15. ročník SKI Karnevalu na Krahuliach dňa 25.2.2023 o 10:00 hod.

Obec Krahule, OZ Kláster Kremnické Vrchy a lyžiarske stredisko SKI Krahule Vás srdečne pozývajú na 15.ročník tradičného karnevalu na snehu - BLAUFUSS SKI KARNEVAL 2023, ktorý sa uskutoční na svahu SKI Krahule dňa 25.2.2023 o 10 hod. K podujatiu okrem skv

prejsť na článok