Štiepačka 14t hydraulická za traktor

Jedná sa o profesionálnu štiepačku dreva od Španielskeho výrobcu ZEPPELIN. Je kompatibilná s traktormi s 3. bodovým závesom kat. I. Pohon od hydrauliky traktora. Max. štiepací tlak je 14 ton. Krížový štiepací klin je súčasťou. Technická špecifikácia: Rozmery640 x 595 x 1890 mmHmotnosť141 kgMin. výkon traktora18 HPMax. dĺžka polena715 mmTyp štiepačkyvertikálna Cena: 1400 € s DPH Článok Štiepačka 14t hydraulická za traktor je zobrazený ako prvý na AAMalotraktor.

prejsť na článok

Kuželová štiepačka KS 100

Štiepačka so stolom KS-100 slúži na štiepanie polien s priemerom do 50 cm. Môže pracovať v dvoch konfiguráciách: Stôl umiestnený horizontálne (pre polená s dĺžkou od cca 25 do 40 cm) Stôl postavený vertikálne (na štiepanie „metrovice“) Š

prejsť na článok

Štiepačka 20T benzínová

Jedná sa o profesionálnu štiepačku dreva od Španielskeho výrobcu ZEPPELIN. Max. štiepací tlak je 20 ton a štiepačka má benzínový motor KOHLER s výkonom až 6,5 HP. Veľkou výhodou štiepačky je, že ju môžete ovládať vertikálne alebo horizontálne.

prejsť na článok

Lesný traktor EQUUS 175N

Potrebujete traktor, ktorý dokáže manipulovať, píliť a prepravovať drevnú hmotu vo veľkých objemoch a v krátkych časových úsekoch? Predstavujeme Vám lesný traktor EQUUS 175N, ktorého hlavnými atribútmi sú robustnosť, šetrnosť a spoľahlivosť.

prejsť na článok

Nová rada F traktorov VALTRA

Traktor VALTRA F-série je malý ale výkonný traktor. ( 75 105 HP ) Séria F je k dispozícii v troch rôznych verziách, vďaka čomu je traktor vhodný do viníc či pri prácach na ovocných farmách. Môžete si vybrať traktor s kabínou alebo bez kabíny (šírka 1,

prejsť na článok

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte traktor BRANSON od spoločnosti KOCHT

Vyhrajte Traktor Branson 5025C od spoločnosti Kocht, s.r.o.! Príspevok Zapojte sa do súťaže a vyhrajte traktor BRANSON od spoločnosti KOCHT je zobrazený ako prvý na KOCHT s.r.o..

prejsť na článok