Ste pripravení na grilovaciu sezónu?

Kto by nemiloval grilovanie? Či už kvôli záľube v varení, jedení alebo strávení času spolu na otvorenom priestranstve s priateľmi alebo rodinou. Grilovanie je jednoduché, môže byť lacné a čo je najdôležitejšie chutné! Takže choďte do záhrady, zbierajte niekoľko cukety, papriky, cibule a brokolice, vykopte niekoľko zemiakov, choďte do obchodu s mäsom a pošlite pozvánky na skvelé letné grilovanie. Grilovanie patrí do leta. Aké pomôcky budete potrebovať? Okrem už spomínaného jedla budeme musieť vopred obstarať niekoľko ďalších potrieb predtým, ako sa pustíme do samotného grilovania. GRIL V prvom rade to bude samotný gril. Môžete si kúpiť buď elektrický gril, ktorý má tú výhodu, že na vytvorenie tepla nepotrebujete žiadny materiál, takže následné čistenie nie je také náročné. Nevýhodou môže alebo nemusí byť to, že potrebujete, samozrejme, elektrinu. Pri grilovaní v záhrade zvyčajne nie je problém priniesť elektrinu s predlžovacím káblom. Ak chcete grilovať na odľahlom mieste pri lese pri vode, prichádza gril na drevené uhlie, ktorý sa môže pochváliť výhodou, že jedlá grilované na ňom, chutia určite viac grilované. Ďalšou možnosťou je krb, pod ktorým jednoducho položíte drevo a zároveň si môžete vychutnať príjemné praskanie a upokojujúce plamene ohňa. GRILOVACIE NÁSTROJE So správnymi nástrojmi je grilovanie vždy lepšie. Počiatočný? Získajte len niekoľko nástrojov na začiatok , ako je otočka, luk alebo grilovací nôž. Mali ste už niekoľko grilovacích sezón za sebou? Je čas získať grilovacie puzdro so všetkými potrebnými nástrojmi. A ako bonus máme grilovaciu zásteru s nástrojmi priamo v nej pre Jipos.cz! PRÍSLUŠENSTVO Pre dokonalú prípravu mäsa je potrebné mať po ruke grilovací teplomer. Grilovací zásobníksa vždy hodí, na ktorom môžete grilovať menšie kúsky jedla a zároveň si nezašpiniť grilovací rošt. Ďalšie príslušenstvo na grilovanie nájdete v Jipos.cz. NÁBYTOK Grilujete mimo záhrady, kde nemáte na čom sedieť a kam dať grilované dobroty? Získajte svoj cestovný nábytok a grilujte bez obáv, kdekoľvek chcete! Tipy pre dokonalé grilovanie Kúpili sme všetko, čo sme potrebovali, pozvali sme priateľov na daný dátum, teraz sa len trochu obohacujeme grilovacími trikmi pre dokonalý priebeh grilovania. Tým lepšie jedlo, tým dokonalejší bude výsledok najmä pre mäso. Najprv predhrejte gril na potrebnú teplotu. Grilovacia plocha by mala byť obsadená surovinami až do maximálnej výšky 70%. Najprv priveďte mäso na izbovú teplotu pred jeho umiestnením na gril. Neumývajte hovädzie mäso len osušte uterákom. Nestriekájte do mäsa, aby šťava nevytiečila použite grilovacie kliešte. Mäso osolíme až po grilovaní. Nepreháňajte to s korením tak, aby chuť zložiek vynikla (pri marinovaní sa nemarinujte príliš dlho). Nie ste si istí, či je jedlo už pripravené? Jednoducho odrežte kúsok a ochutnajte ho. Dokončite každý gril čistením grilu. Jipos.cz vám praje príjemnú a chutnú grilovaciu sezónu! The post Ste pripravení na grilovaciu sezónu? appeared first on Jipos.cz.

prejsť na článok

Logistika e-shopu: 11 rád, ako pripraviť sklad na sezónu 2021

Nakúpiť do zásoby, poistiť si kapacitu prepravcov a nabrať posily, to by mali byť vaše priority na tohtoročnú sezónu.

prejsť na článok

11 rád, ako pripraviť e-shop na sezónu 2020

Kvôli koronavírusu očakávajú e-shopy (opäť) rekordnú sezónu. Aby ste nápor ustáli, je nevyhnutné svoj e-shop dobre pripraviť. Poradíme vám, ako na to.

prejsť na článok

Začatie vonkajšej sezóny: Príprava záhradného nábytku

Jar je vo vzduchu, a to znamená, že je čas začať pripravovať záhradný nábytok na letnú sezónu. Či už sa chystáte pozvať svojich kamarátov, rodinu, alebo len odpočívať na slnku, pohodlný a dobre udržiavaný záhradný nábytok je veľmi dôležitý. V tomto článku

prejsť na článok

Účesy na leto. Objemné helmy účesy 80-tych rokov

Toto je pravdepodobne najluxusnejší trend účesov pre leto 2017 – veľké, objemné drdoly, alebo polodrdoly. Staviť na veľkosť (hlavne na temene) je skvelý spôsob ako túto sezónu zaujať. Predveďte svoju bombastickú osobnosť tým, že siahnete po tupírovacom hr

prejsť na článok