Startup Adam expandoval do 6 nových krajín. Maľovanie zaistí už v polovici EÚ a rýchlo rastie.

Český startup Adam pokračuje v svojom pláne uľahčiť ľuďom zabezpečenie kvalitných a cenovo dostupných maliarskych služieb. V posledných mesiacoch intenzívne expandoval a maliarov bez zbytočného čakania zákazníkom zaistí v Španielsku, Taliansku, Grécku, Chorvátsku, Nemecku a Rakúsku. Platforma je tak dostupná už v 12 krajinách Európy a v medziročnom porovnaní vyrástla štvornásobne. Zakladatelia Adama Jakub Dvořák, Roman Sysel a ich tím majú za sebou intenzívne obdobie. Zatiaľ čo pol roka späť bol ich startup Adam dostupný v 6 krajinách, za posledné mesiace spoločnosť toto číslo zdvojnásobila a novo pôsobí už na 12 európskych trhoch. K rýchlemu rastu pomohla investícia 1 milión eur od českého fondu Presto Ventures a zakladateľa a CEO estónskej spoločnosti Bolt Markusa Villiga. “Získaná investícia pre nás bola dôležitým faktorom, pretože nám pomáha k rýchlejšej expanzii do ďalších krajín. Len za posledné dva mesiace sme už stihli našu platformu spustiť v Nemecku, Rakúsku a Chorvátsku a ďalšie trhy máme v pláne. Potvrdzuje sa, že situácia ohľadom objednávania maliarov je vo väčšine krajín veľmi podobná a sme radi, že môžeme ponúknuť riešenie, ktoré šetrí čas a peniaze zákazníkom a dokáže efektívne využiť čas maliarom,” komentuje Jakub Dvořák, spoluzakladateľ startupu Adam. V medziročnom porovnaní Adam vyrástol štvornásobne. Získané prostriedky navyše využíva veľmi efektívne, pretože každé investované euro v roku 2022 dokázal startup pretaviť vo viac ako 8 eur nového obratu. Vďaka predchádzajúcim skúsenostiam a neustálemu zlepšovaniu všetkých procesov je spoločnosť schopná spustiť služby v novej krajine behom 10 dní. Pre tento rok teda plánuje rásť ešte rýchlejšie ako vlani. “Teší nás, že obľuba Adama medzi zákazníkmi aj maliarmi neustále rastie, o čom svedčí spätná väzba, ktorú od oboch skupín dostávame. Veríme, že naša stratégia, rýchla exekúcia a vynakladanie prostriedkov do neustáleho zlepšovania produktu pre našich zákazníkov nám pomôže uspieť,” dodáva k hospodáreniu spoločnosti spoluzakladateľ Roman Sysel. O AdamoviPlatforma Adam fungujúca na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Maďarsku, Veľkej Británii, Írsku, Španielsku, Taliansku, Grécku, Chorvátsku, Nemecku a Rakúsku prepája zákazníkov s overenými maliarmi interiérov. Dlhé čakanie a zložité remeselnícke cenníky nahrádza jednoduchou transparentnou online kalkulačkou, ktorá zákazníkovi ihneď zobrazí odhadovanú cenu výmaľby a možnosť služby maliara jedným kliknutím objednať. Následne Adam zákazníka prepojí s maliarom, ktorý je v požadovanom termíne a lokalite dostupný. Službu založili Roman Sysel s Jakubom Dvořákom, ktorí stoja za vstupom a rozvojom estónskej aplikácie Bolt do Slovenskej republiky a regiónu strednej a východnej Európy.

prejsť na článok

Komunitné maľovanie

Komunitné maľovanie v našom klube organizujeme pravidelne vždy na druhý deň po maľovacom workshope, zvyčajne v pondelok.  Detaily podujatia nájdete v článku.

prejsť na článok

Náhradná batéria HT-18650. Batéria ktorá si zaistí miesto v každej domáctnosti.

Cena: 1 €Náhradná batéria HT-18650. Batéria ktorá si zaistí miesto v každej domáctnosti.Kapacita 1500mAhLi-ión (lítium-ión)Napätie : 3,7VDĺžka : 67 mmPriemer : 18 mmHmotnosť : 48 g

prejsť na článok

Komu sa oplatí zaobstarať stroj na nafukovanie vzduchových vankúšikov?

Na zaobstaranie stroja zarobí každý s malým skladom, veľkou spotrebou alebo podnikaním, ktoré rýchlo rastie. Vysvetlíme vám prečo.

prejsť na článok