Spojenie dvoch rallye v jednu „spájáme viace než body na mape“ a to 500KM SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC 

Písal sa rok 2014 a v Košiciach uzrelo svetlo sveta malé múzeum veteránov Nostalgia. Pri tejto výnimočnej príležitosti sa zišli aj majitelia veteránov z celého Slovenska na 1. ročníku zrazu veteránov Cassovia Classic. Roky plynuli a zo zrazu Cassovia Classic sa stala skutočná klasika, ktorá nielen rástla a dozrievala, ale do Košíc každý rok aj priťahovala stále viac pozornosti. Pretože sú majitelia a milovníci veteránov silná a súdržná komunita, prerástla vzájomná inšpirácia organizátorov podujatí tento rok do plnohodnotnej spolupráce. Výsledkom pilnej práce sú preteky 500 km slovenských a Cassovia Classic 2023. Toto spojenie prinesie všetkým účastníkom pretekov to najlepšie z oboch podujatí, no aj omnoho viac. V roku 2023 spojíme dve najväčšie metropoly Slovenska, no spájanie ako téma má pre nás oveľa hlbší význam a veríme, že nám pomôže všetkým zúčastneným aj návštevníkom ukázať, aké je pre nás dôležité. The post Spojenie dvoch rallye v jednu „spájáme viace než body na mape“ a to 500KM SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC  appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

Výsledková listina 2023

Prinášame vám kompletné výsledky preteku 500km SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC 2023. The post Výsledková listina 2023 appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

Záštita primátora Košíc

Záštitu na rely 500KM SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC 2023 a pretekom 100 METROV KOŠICKÝCH, pretek šliapacích autíčok pre materské školy v Košiciach prevzal prímátor mesta Košice Ing. Jaroslav Polaček. Velmi si vážime takúto priazeň. The post Záštita primá

prejsť na článok

Rozhovor pre RTVS nielen o pretekoch

Vypočujte si rozhovor pretakárky Dariny Pavlů vo vysielaní RTVS o veteránoch a tohtoročných pretekoch 500 KM SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC 2023. The post Rozhovor pre RTVS nielen o pretekoch appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

Akcia na vodeodolné laminátové podlahy Classic

Využite akciu Quick Step, vďaka ktorej získate kvalitnú vodeodolnú laminátovú podlahu so zárukou až 25 rokov za vynikajúcu akciovú cenu. V akcii, ktorá trvá až do 3. apríla 2022 si môžete vybrať zo 16 vzorov vodeodolnej laminátovej click podlahy Classic.

prejsť na článok

Aukcia pre Kvapku nádeje

Aj v ročníku 2023 sme sa rozhodli byť #okvapkulepsi a podporiť charitatívne aktivity nadácie KVAPKA NÁDEJE. Usporiadavame verejnú aukciu, z ktorej celý výťažok poputuje nadácii. Všetky dražené predmety možete nájsť na stránke: https://www.aukro.sk/

prejsť na článok