Sociálne istoty a význam solidarity

Pojem sociálne istoty používali a používajú politici vo svojich predvolebných kampaniach. Čo však pod týmto pojmom vidia odborníci zaoberajúci sa sociálnou, rodinnou politikou a právami detí? Dokážeme v súčasnej rýchlej dobe orientovanej na výkon už aj v základných školách reagovať na výzvy, ktoré nám prináša? O funkčných aj nefunkčných rodinách, problémoch i právach detí v škole a mimo nej, ale aj o vplyve súčasných technológií na život a duševnom zdraví mladých aj starších členov našej spoločnosti, budeme hovoriť s hosťami, ktorí prijali pozvanie do diskusie. The post Sociálne istoty a význam solidarity appeared first on MY diskutujeme.

prejsť na článok

Ako vplývajú sociálne siete na mladých? Rodičia by mali byť na pozore

Sociálne siete sú dnes neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života a najmladšia generácia nie je výnimkou. Zvyšuje sa však aj počet otázok týkajúcich sa vplyvu sociálnych sietí na mládež. V tomto článku sa pozrieme na to, ktoré sociálne siete použív

prejsť na článok

Sociálne zabezpečenie

Nemocenské a dôchodkové zabezpečenie, sociálna starostlivosť a iné The post Sociálne zabezpečenie appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Zrkadlové neuróny a ich význam

V nasledujúcom článku a v priloženom videu sa ... čítať viac The post Zrkadlové neuróny a ich význam first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Význam superodpočtu na Slovensku a v EÚ

Príspevok Význam superodpočtu na Slovensku a v EÚ je zobrazený ako prvý na Novo Consulting.

prejsť na článok

Misijná nedeľa

V mene pápeža Františka sa 23. októbra 2022 celá Cirkev stretáva, aby sa modlila a pomáhala. Svetový deň misií – Misijná nedeľa – je najväčšou akciou solidarity na celom svete. V každom kostole na svete myslíme na celú Cirkev a hlavne na tých, ktorí sa ma

prejsť na článok