Sme dôveryhodný e-shop. Získali sme certifikát Overené zákazníkmi!

Od pondelka 7. marca 2022 sa Bosáčik pýši certifikátom Overené zákazníkmi. Je to pre nás veľká odmena za všetky naše snahy čo najlepšie vám pomôcť pri výbere vhodnej obuvi, každodennú starostlivosť o nových aj verných zákazníkov a komunikáciu s nimi. Znamená to, že sme sa zaradili k e-shopom, ktorým ľudia dlhodobo dôverujú a vracajú sa k nim. Vďaka overeným recenziám skutočných zákazníkov, ktorí v e-shope www.bosacik.sk naozaj nakúpili, máte istotu, že u nás nakúpite úplne bezpečne a nemusíte sa báť toho, že sa stanete obeťou podvodu. Certifikát Overené zákazníkmi na Heureka.sk Aká je cesta k certifikátu? Všetky e-shopy, ktoré sú na Heuréke, sa môžu nechať ohodnotiť zákazníkmi. Po nákupe v e-shope zákazníkovi príde krátky dotazník o spokojnosti s nákupom, kvalitou služieb či produktov, ale aj komunikácie, spokojnosť s rýchlosťou dodania, ktorý úprimne vyplní. V prípade, že za určité obdobie dostatočný počet zákazníkov nakupovanie v e-shope ohodnotí kladne a e-shop získa minimálne 90% odporúčaní za posledných 90 dní, Heuréka mu udelí certifikát Overené zákazníkmi. Ak si ho chce e-shop udržať, percento odporúčaní mu v sledovanom období nesmie klesnúť pod 88%, inak je certifikát automaticky odobraný. Stačí teda pár nespokojných zákazníkov a certifikát je preč. Heuréka takýmto spôsobom sleduje kvalitu e-shopov, takže sa môžete spoľahnúť, že na Bosáčiku vám poskytujeme spoľahlivé služby a nákup na našom webe je bez rizika. Tešíme sa z každého spokojného zákazníka Vďaka vašej priazni a spätnej väzbe, ktorú poskytnete vyplnením dotazníka o spokojnosti s nákupom u nás, sa môžeme neustále zlepšovať. Spätná väzba nám dáva cenné informácie o tom, čo môžeme robiť inak, kde máme priestor sa ešte zlepšovať a čo všetko sa vám u nás páči. Aj vy tak máte možnosť uľahčiť ostatným rozhodovanie, kde sa oplatí nakupovať. Ďakujeme za každé jedno hodnotenie a veríme, že vaše pozitívne recenzie nám ho pomôžu udržať aj do budúcnosti. The post Sme dôveryhodný e-shop. Získali sme certifikát Overené zákazníkmi! appeared first on Bosáčik.

prejsť na článok

Získali sme ocenenia Zlatá firma 2022 a Dôveryhodná firma 2023 ĎAKUJEME !

Zlatá firma Účastníci programu sú najlepšie firmy Zlatá firma je projekt zameraný na propagáciu najlepšie hodnotených firiem. Je to ocenenie pre podniky na základe skutočných existujúcich výsledkov na portáloch, obsahujúcich spoľahlivé a dôveryhodné názo

prejsť na článok

E-shop spustený

E-shop je konečne na svete. Splnil sa mi môj najväčší sen a zároveň som si týmto e-shopom dala darček k druhému výročiu existencie môjho blogu SISSQUE.com The post E-shop spustený first appeared on Čiapkovo.sk - Eshop by sissque.

prejsť na článok

Nové produkty ALOE VERA

ALOE VERA a EKOFRIENDLY SHOP Nové produkty od @aloemed si hneď zamilujete ALOE VERA , vypestovaná na Slovensku ! Všetky produkty sú 100% prírodné, certifikované založené na báze rastlinných olejov, včelích produktov a čerstvej dužiny z aloe. Aké produk

prejsť na článok

Overené postupy pri recyklácií kozmetiky

Kozmetické obaly zaberajú asi 1/2 celého priestoru skládky. Každý rok je vyrobených viac ako 120 miliárd kusov obalov. Čo so všetkými tými kozmetickými obalmi? Ako môžeme ako nakupujúci znížiť zaťaženie skládky?

prejsť na článok

Rozdávame vzorky WoodenSpoon

E-shop bioruza.sk pre vás pripravil jedinečné testovanie opaľovacej kozmetiky WoodenSpoon úplne zadarmo.

prejsť na článok