Skúste nakúpiť naše produkty a uvidíte

Schoeller Allibert je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a predajom plastových obalových systémov potrebných k manipulácii s materiálmi. Jej významné postavenie na celosvetovom trhu je dobre známe. Táto holandská firma pôsobí od roku 1959. To je k dnešnému dňu 63 rokov časové obdobie dvoch generácií inovatívneho výskumu, návrhov a výroby. Za tú dobu si organizácia stihla vybudovať celkom 36 pobočiek po celom svete, nevynímajúc miesta ako Fínsko na chladnom severe, exotické Mexiko na západe, úžasne veľkolepý Hong Kong a Spojené arabské emiráty krajinu kontrastov na východnej svetovej strane. Jednu z dcérskych spoločností dokonca možno nájsť i v kapskom Johannesburgu na juhu Afriky. Najbližšie kamenné predajne môžu slovenskí obyvatelia navštíviť v Ostrave, Viedni, Budapešti a Katoviciach. Českí obytelia zavítajú do Mníchova, prípadne Monheimu v Nemecku, Berlína alebo taktiež do Ostravy, Viedne či poľských Katovíc. Aktuálna ponuka na českom a slovenskom e-shope je širokým spektrom praktických a odolných výrobkov. V prehľadnom internetovom obchode nájdete pod skupinou PRODUKTY dve triedy, pričom každá z nich má niekoľko podkategórií, vďaka ktorým nájdete presne to, čo hľadáte (a možno aj niečo navyše), v najkratšom možnom čase. Pod triedou Kontajnery nájdete ponuku pevných plastových kontajnerov v rozmeroch 260-1096 litrov. Sú tou najlepšou voľbou pre skladovanie a prevoz robustného tovaru. Ďalšími v poradí sú plastové palety pre rôzne typy zaťaží. V sekcii IBC kontajnerov, teda veľkoobjemových plastových nádrží určených nielen na zachytávanie dažďovejvody, máte na výber zo štedrej ponuky 26 nádob v mnohorakých prevedeniach. Okrem spomínaných výrobkov je možné i zakúpenie skladacích paletových kontajnerov či príslušenstva. V druhej sekcii je 7 druhov produktov, ktoré spadajú pod kategóriu Prepravky, skúste nákup našich produktov Schoellerallibert a nebudete ľutovať. Článek Skúste nakúpiť naše produkty a uvidíte se nejdříve objevil na 330.

  • Web: 330
  • Aktualizované: 11.7.2023
prejsť na článok

Nestihli ste darček? Skúste šekovú knižku pre potešenie

Ak ste nestihli zabezpečiť pre vašu polovičku originálny darček, skúste si ho pripraviť s nami. Tento darček poteší muža i ženu a je plný originálnych nápadov, ako urobiť druhému radosť. 

prejsť na článok

NÁKUPY DO DRUHÉHO DŇA

83% ľudí, ktorí sa pozerajú na produkt cez mobil, chce nakúpiť do jedného dňa! Príspevok NÁKUPY DO DRUHÉHO DŇA zobrazený najskôr Tvorba webstránok, eshopov, hosting, správa IT od EKN.

prejsť na článok

NÁKUPY DO HODINY

55% ľudí, ktorí sa pozerajú na produkt cez mobil, chcú nakúpiť do hodiny. Príspevok NÁKUPY DO HODINY zobrazený najskôr Tvorba webstránok, eshopov, hosting, správa IT od EKN.

prejsť na článok

Produkty Kyani

Produkty Kyani produkty Kyani Dana | 05.06.2013 Drahý Bože, prosím, ak môžeš, daj nám odpoveď na otázku ohľadne užívania produktov tejto firmy, nakoľko to nazvali Trojuholník zdravia - praveká sila prírody. Či je naozaj také prosp

prejsť na článok