Škriatkovo kúzlo zimná hra v Trnave

Trnava sa počas zimy stala inšpiráciou pre viaceré mestá. Pre všetkých návštevníkov si totiž pripravila predvianočný darček a spustilo hru, v ktorej bolo potrebné nájsť škriatkovi domov. Hru pripravilo mesto v rekordne krátkom čase, aby si ju mohli Trnavčania zahrať už v období adventu. Najkrajší zážitok sľubovali tvorcovia po tme a tak naša úloha v tomto krásnom projekte bola jasná. Dotvoriť rozprávkovú atmosféru ôsmich okien čarovných škriatkovských svetov pomocou svetla. Zimná hra v Trnave tak mohla dostať nový rozmer. Pre krátkosť času sme mohli využiť len tovar ktorý bol na sklade a tak sa naša práca chvíľami podobala čarovaniu. Viaceré inštalácie boli interaktívne a reagovali na mobilný telefón. V niektorých mohli deti zasvietiť svetlo, roztočiť hodiny či lúštiť tajno v recepte na maslové sušienky a tak bola improvizácia často na mieste. Použité boli hlavne LED pásy a na lokálne podsvietenia LED moduly. Na dramaticky akcentačné osvetlenie jednotlivých postavičiek sme upravili špeciálne LED bodové malé svietidlá, čím vynikli ich krásne kontúry a navodilo sa rozprávkové tajomno. Škriatkovo kúzlo nie je len obyčajná hra pre deti, ale aj pre mnohých dospelákov cesta do detstva po ktorej pomáha uveriť, že aj všedné dni sa môžu zmeniť na rozprávku. Nás veľmi teší, že sme mohli byť súčasťou tohto skvelého projektu a veríme, že v budúcnosti ich bude ešte oveľa viac. Každý z nás sa predsa občas potrebuje cítiť ako v rozprávke a to nám poskytla zimná hra v Trnave. Foto: Martin Hesko Mesto Trnava/Zaži v Trnave Novinky 29. mája 2022 LEDCO na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 v Nitre Po troch rokoch nedobrovoľnej prestávky sme opäť zavítali na veľtrh Nábytok a Bývanie 2022 v Nitre. 4. mája 2022 COLORS lineárne osvetlenie Séria 360° osvetlenia NeonFlex NNR25 využíva inovatívnu technológiu na dosiahnutie 360-stupňového uhla 10. apríla 2022 Opäť na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 S radosťou Vám chceme oznámiť, že po troch rokoch sa opäť vraciame na pre nás najvýznamnejší veľtrh na The post Škriatkovo kúzlo zimná hra v Trnave appeared first on Ledco.

prejsť na článok

Advent v Trnave

Počas vianočných trhov sme dostali 18.12.2022 možnosť vystúpiť aj v Trnave priamo na námestí. The post Advent v Trnave appeared first on Folklórna skupina CÍFER.

prejsť na článok

Zimná sezóna začína 3.12.2022

Zimná sezóna 2022-23 Rezervujte si pobyt zimnú sezónu od 100€ / noc (Apartmán 2+ family pri obsadení 2 osobami a pri pobyte na min. 3 noci). Ceny sú dynamické a v priebehu sezóny sa menia, preto rezervujte čím skôr. Tešíme sa na Vašu návštevu!  

prejsť na článok

Zimná výzva a lokality Pod Tatrami

Severovýchod Slovenska – Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) si aj túto zimu pripravila tipy na zimnú turistiku v Prešovskom kraji. ❄ Zimná výzva trvá od 17. 12. 2022 do 19. 3. 2023 ❄  V Zimnej výzve ťa čaká 15 turistických výstupov od Tatier až p

prejsť na článok

Zimná výprava na VNK 32kg+

Prajem príjemné sledovanie poslednej výpravy roku 2022, ktorá stála naozaj za to

prejsť na článok

Výsledok výberu poskytovateľa deratizácie

Dňa 13.01.2023 bol vybraný poskytovateľ celomestskej deratizácie na obdobie jar a jeseň 2023. Na základe pripravovanej každoročnej výzvy Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave o realizáciu celomestskej deratizácie na obdobie jar

prejsť na článok