SI ONLINE II. DEZINFORMÁCIE

Pripravili sme alternatívnu variantu prednášky Si online II., určenú pre ročníky 6.-9., primu až kvartu, ktorá sa venuje aktuálnej problematike dezinformácií v online prostredí. Tento fenomém informačného sveta môže mať negatívny dopad na celú spoločnosť a preto je dôležité, aby sa zvyšovalo povedomie, ako tejto nástrahe čeliť. V priebehu prednášky sa žiakom priblíži, ako si overiť dôveryhodnosť informácií, formy a druhy dezinformácií a aké riziká sú s týmto fenoménom spojené. Naučia sa, že informácie je potrebné vnímať ako celok a nevnímať len skrátený a často zavádzajúci titulok. Priestor bude venovaný aj ukážkam obrazovej či audiovizuálnej psychomanipulácie a spôsobom, ako ich odhaliť.The post SI ONLINE II. – DEZINFORMÁCIE first appeared on mpedu.cz SK.

  • Web: mpedu.cz
  • Aktualizované: 23.1.2024
prejsť na článok

Šimečka nevedel, čo má v programe a šíril dezinformácie o potratoch

http://www.inenoviny.sk/wp-content/uploads/2023/09/video_2023-09-16_16-08-11.mp4 zdroj: https://t.me/DKbleskovky/4327 The post Šimečka nevedel, čo má v programe a šíril dezinformácie o potratoch first appeared on inenoviny.

prejsť na článok

ONLINE TERAPIA online poradenstvo a konzultácie

ONLINE TERAPIA poradenstvo a konzultácie Milí klienti, naše ambulantné zariadenie poskytuje psychologické služby Online terapie, poradenstva a konzultácií. Spôsob online spojenia: Skype Objednávky: Kontaktujete nás e- mailom [email protected]

prejsť na článok

Online Media Campaign Specialist

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho online špecialistu, ktorý má skúsenosti s kompletným managementom online display a video kampaní a ktorý sa chce posunúť do úspešnej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

POVINNÉ ZMLUVNÉ POISTENIE ONLINE

Pri krytí rizika zodpovednosti za škody, ktoré spôsobíte napríklad inému účastnikovi cestnej premávky prevádzkou vášho automobilu, vám pomôže povinné zmluvné poistenie. U nás si môžete uzatvoriť povinné zmluvné poistenie aj online z pohodlia vášho domova.

prejsť na článok

Online Solution Manager

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho online špecialistu v oblasti digitálnych médií, ktorý má skúsenosti s kompletným manažmentom online reklamných kampaní (najmä po technickej stránke) a pre ktorého je zaujímavý posun do väčšej medzinárodnej mediálnej age

prejsť na článok