Sezóna vtáčích búdok je naštartovaná

Tento rok sme sa na sezónu pripravili lepšie a máme naskladnené takmer všetky druhy vtáčích búdok a vtáčích kŕmidiel. Tešíme sa spolu s vami na skladanie stavebníc. Príspevok Sezóna vtáčích búdok je naštartovaná zobrazený najskôr Vtáčie búdky a krmítka pre vtáky.

prejsť na článok

Pridali sme ďalšie odkazy na živé kamery

Do menu Živé prenosy z vtáčích búdok sme pridali ďalšie odkazy na živé kamery zachytávajúce život vtákov. Ďakujeme stránke KUKAJ.SK. Príspevok Pridali sme ďalšie odkazy na živé kamery zobrazený najskôr Vtáčie búdky a krmítka pre vtáky.

prejsť na článok

Naše vtáky na kŕmidlách a vtáčích búdkach prezentácia o vtákoch

Chcete sa dozvedieť viac o vtákoch, ktoré sa bežne vyskytujú na Slovensku? V prezentácii sa dozviete aké vtáky konzumujú akú potravu, kde sa vyskytujú a aký je ich spôsob života. Prezentáciu Naše vtáky na kŕmidlách a vtáčích búdkach si môžete prezrieť na

prejsť na článok

Zimná sezóna začína 3.12.2022

Zimná sezóna 2022-23 Rezervujte si pobyt zimnú sezónu od 100€ / noc (Apartmán 2+ family pri obsadení 2 osobami a pri pobyte na min. 3 noci). Ceny sú dynamické a v priebehu sezóny sa menia, preto rezervujte čím skôr. Tešíme sa na Vašu návštevu!  

prejsť na článok

Nová sezóna 2023 je tu

Príspevok Nová sezóna 2023 je tu je zobrazený ako prvý na Auto RC Trnava.

prejsť na článok

Sezona 2017 začíná!!!

Co frčí? Přece dřevěné sluneční brýle! Máme naskladněno a vybere si každý. Naše brýle sluší a ještě chrání kvalitní polarizací tvé oči. Příspěvek Sezona 2017 začíná!!! pochází z DAWOOD

prejsť na článok