Sestra, pôrodná asistentka – Gynekologicko-pôrodnícka klinika, šestonedelie

Kontaktná osoba: Mgr. Romana Viskupič referent oddelenia ľudských zdrojov tel.: +421905396163 [email protected] Ponúkaná hrubá mzda: 1211.- EUR mzda sa odvíja od dosiahnutého stupňa vzdelania a odpracovaných rokov v odbore Dátum nástupu: ihneď Pracovný a mimopracovný pomer: pracovný pomer na určitú dobu s možnosťou predĺženiaNáplň (druh) práce: Poskytovanie komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o pacientov. Pracovné miesto vhodné aj pre: absolventa Fakultná nemocnica Trnava poskytuje nasledovné benefity: 215,- € mesačne počas školského/akademického roka pre končiacich študentov stredných škôl v odbore sestra, pôrodná asistentka a pre končiacich študentov vysokých škôl ( 3. ročník Bc. a 2. ročník Mgr.) v odbore sestra a pôrodná asistentka s povinnosťou odpracovať po podpise pracovnej zmluvy 2 roky. 2.138,50 € jednorazový náborový príspevok po uplynutí trojmesačnej skúšobnej doby pre zamestnancov v odbore sestra s povinnosťou odpracovať v pracovnom pomere 2 roky. 357,- € mesačne príspevok na ubytovanie počas jedného roka po ukončení skúšobnej doby pre zamestnancov v odbore sestra, pôrodná asistentka Garantovaný plat a príplatky na základe Kolektívnej zmluvy, práca v stabilnej spoločnosti, podpora odborného vzdelania, závodné stravovanie, nadštandardná starostlivosť o najbližšiu rodinu bez poplatku a 5 dní dovolenky navyše Pracovné podmienky Požadované vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore všeobecná sestraVyššie odborné vzdelanie v odbore diplomovaná všeobecná sestraVysokoškolské vzdelanie prvého stupňa v odbore ošetrovateľstvo /Bc./Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore ošetrovateľstvo /Mgr./ Dĺžka praxe: bez požiadavky na odbornú prax Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi) samostatnosť Ďalšie požiadavky: bezúhonnosť, odbornosť. Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť empatia komunikatívnosť ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť) The post Sestra, pôrodná asistentka – Gynekologicko-pôrodnícka klinika, šestonedelie appeared first on Fakultná Nemocnica Trnava.

prejsť na článok

Kto je Ingeborg Stadelmann

Zoznámte sa s Ingeborg Stadelmann, autorkou knihy Zdravé tehotenstvo, prirodzený pôrod.Ingeborg Stadelmann je pôrodná asistentka z Nemecka a zároveň matka troch detí. Je spoluzakladateľkou ordinácie "Erdenlicht" (Pozemské svetlo) kde vytvára zázemie pre p

prejsť na článok

Nemocnice Pelhřimov pavilon Dětského, gynekologicko porodnického a neurologického oddělení

V říjnu 2022 jsme dokončili montáž ochranných designových prvků Acrovyn® v Nemocnici Pelhřimov pro stavební firmu PKS.

prejsť na článok

Dermapoint klinika

Za plavárňou 3937/1010 08 ŽilinaMobil: +421 905 396 068E-mail: [email protected]: www.dermapoint.sk The post Dermapoint klinika appeared first on Ivemedica.sk.

prejsť na článok

Sestra – Klinika vnútorného lekárstva, jednozmenná prevádzka, ambulantná časť

Kontaktná osoba: Mgr. Romana Viskupič referent oddelenia ľudských zdrojov tel.: 033/5938124 [email protected] Ponúkaná hrubá mzda: 1211

prejsť na článok

Všeobecná/praktická sestra na Metabolické JIP Transplantcentra 

Koho hledáme? Pro Metabolickou JIP Transplantcentra hledáme všeobecné/praktické sestry, které chtějí být součástí špičkové medicíny a dále rozvíjet svou kariéru.Co bude Vaším posláním? Budete zajišťovat péči o JIP pacienty z klinik Transplantcentra IKEM.

prejsť na článok