Servis laserových tlačiarní

Prevádzkujeme servis laserových zariadení rôznych značiek. Predovšetkým však Kyocera, HP, OKI, XEROX. Máme dlhoročné skúsenosti so servisom laserových tlačiarní. Od malých čiernobielych A4 až po veľkokapacitné kopírovacie stroje A3 Zabezpečujeme pravidelný servis zariadení spojených s diagnostikou a čistením strojov. Používame originálne náhradné diely. Absolvovali sme certifikáciu a školenia KYOCERA, HP, OKI a XEROX. The post Servis laserových tlačiarní appeared first on IT-Help.

prejsť na článok

Epson predstaví na IT SHOW 2021 tieto zariadenia

Výstavu neminie ani Epson, popredného výrobcu tlačiarní do domácností a projektorov ktoré vyrážajú dych. Spoločnosť Epson priniesla tento rok nové portfólio tlačiarní s atraktívnou cenovou ponukou a samozrejme oči zostanú aj na nových laserových projektor

prejsť na článok

Print etikety biele plastové A/4 210x297 mm predaj na ks

Vodeodolné samolepiace polyesterové etikety AGIPA vhodné do laserových tlačiarní a kopíriek. Dobrá priľnavosť na plasty, sklo, kov a drevo. Aj na vonkajšie použitie. Predaj po hárkoch.

prejsť na článok

Print etikety biele plastové A/4 APLI - AGIPA 105x148 mm

Vodeodolné samolepiace polyesterové etikety AGIPA vhodné do laserových tlačiarní a kopíriek. Dobrá priľnavosť na plasty, sklo, kov a drevo. Aj na vonkajšie použitie. Baleníe 20 hárkov. V balení 80 ks etikiet.

prejsť na článok

Print etikety biele plastové A/4 APLI - AGIPA 210x297 mm

Vodeodolné samolepiace polyesterové etikety AGIPA vhodné do laserových tlačiarní a kopíriek. Dobrá priľnavosť na plasty, sklo, kov a drevo. Aj na vonkajšie použitie. Balenie 20 hárkov. V balení 20 ks etikiet.

prejsť na článok

Print etikety biele plastové A/4 APLI-AGIPA 210x297 mm 100 hárkov

Vodeodolné samolepiace polyesterové etikety AGIPA vhodné do laserových tlačiarní a kopíriek. Dobrá priľnavosť na plasty, sklo, kov a drevo. Aj na vonkajšie použitie. Balenie 100 hárkov. V balení 100 ks etikiet.

prejsť na článok