Servis

Licencia na prevádzkovanie technických služieb č.: PT001113 (zabezpečovacie systémy a strediská registrácie poplachov) Spoločnosť je autorizované servisné stredisko eKasa: Easy POS, Fiskal PRO, Lino, Modulino, Pandora, Pegas, Pegassino, Varos Autorizované servisné stredisko pre účtovný a ekonomický sofware MRP a OBERON. Komplexné služby v oblasti systémov IT. The post Servis appeared first on ABASYS SK s.r.o..

prejsť na článok

Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie.

Tesnenie okien servisovať?  Veruže áno. Tak ako všetko na svete starne, tak aj okenné tesnenia starnú. The post Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie. appeared first on oprava-servis-nastavenie.sk.

prejsť na článok

Upratovací servis Žilina

Na stránkach www.firmyzilina.sk pribudla nová firma U-SERVIS zaoberajúca sa upratovacími službami - upratovanie bytov, rodinných domov, novostavieb, čistením interiérov automobilov a podobne.

prejsť na článok

Profilaktický servis

This beautiful animated film was designed to showcase Dolby’s partnership with the picture and sound industries over many decades. The post Profilaktický servis appeared first on KORTEC.

prejsť na článok

Montáž, servis a revízie plynových rozvodov, a zariadení na plyn

Plynové inštalácie, zavedenie plynových potrubí, opravy, to všetko si zabezpečujte rozhodne s odborníkom. Plynové rozvody Vám nainštalujeme od hlavného plynového uzáveru až do Vášho objektu. Zabezpečujeme: projektovú dokumentáciu na plynoinštalá

prejsť na článok