Senior Sharepoint Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho konzultanta zameraného na technológiu Microsoft SharePoint, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok

Microsoft SharePoint Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho programátora zameraného na technológiu Microsoft SharePoint, ktorý chce pracovať s najmodernejšími Microsoft technológiami a hľadá veľké, medzinárodné projekty, ktoré zastrešuje firma AVANADE.

prejsť na článok

Senior Python Software Developer - Test Automation

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného developera, ktorý má skúsenosti s programovaním v Pythone, najlepšie v automatizovanom testovaní.

prejsť na článok

Senior SAP ABAP Developer (home office)

Pozícia je vhodná pre skúseného SAP ABAP programátora, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok

SharePoint Online a ukončenie prevádzky verejných webov

Dátum: 31. marca 2017 Staršie Office 365 organizácie obsahovali možnosť publikovať verejnú webovú stránku založenú nad SharePoint Online. Tento Verejný Web bol voľne prístupný z Internetu, ale jeho obsah bolo možné spravovať plne z administrácie SharePoi

prejsť na článok

Pesničky na želanie spojené so senior kaviarňou

Dnešnú Senior kaviareň sme si spestrili počúvaním pesničiek na želanie. Vypočuli sme si hity od Franka Sinatru, Beatles, Semina Rossiho, Márie Rottrovej, či Hany Zagorovej . Naši klienti si pri tónoch pesničiek zaspomínali, zaspievali a takto spríjemnili 

prejsť na článok