Rýchly prieskum o dôležitosti mobility v slovenských firmách

Pred dvomi rokmi sme zmapovali zmeny v mobilite spôsobené pandémiou. Aktuálne dáta sa trhu zídu stále, a preto sme zostavili nový dotazník, v ktorom zbierame odpovede o úlohe mobility v slovenských firmách. Dáta vyhodnotíme a radi poskytneme všetkým zapojeným. Ďakujeme vám za vyplnenie a posunutie dotazníka ďalej. Nezaberie Vám to dlhšie ako jednu minútu Ak máte záujem o výsledky prieskumu a chcete vyhrať, zanechajte nám Vaše kontaktné údaje a hrajte o 3 tankovacie karty v hodnote 30 € Ďakujeme! Team Business Lease Kontakt Business Lease Slovakia s.r.o, Twin City Tower, Mlynské Nivy 10, 821 09 Bratislava [email protected], tel.: +421 2 5810 3860, www.businesslease.sk O spoločnosti Business Lease Business Lease Slovakia je stredoeurópskou lízingovou spoločnosťou patriacou do skupiny Business Lease Group. Spoločnosť sídli v Bratislave a má pobočku v Košiciach. Nadnárodná spoločnosť pôsobí aj v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a Rumunsku a je divíziou AutoBinck Group (www.autobinck.com). Na Slovensku bola spoločnosť Business Lease založená v roku 1998 v Bratislave. Podporujeme myšlienky spoločenskej zodpovednosti, mobility, inovácií, cirkulárnej ekonomiky a veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov, zamestnancov aj našich dodávateľov. Dávame si záležať na budovaní zdravej firemnej kultúry a hodnotách. Okrem veľkých medzinárodných zákazníkov poskytujeme služby aj pre menšie a stredne veľké spoločnosti s balíkmi služieb šitých na mieru. Komplexné riešenie mobility: Služby pre firmy: Operatívny lízing www.businesslease.sk Správa vozového parku fleet management Krátkodobý prenájom www.businessrent.sk Operatívny lízing pre zamestnancov www.osobnyleasing.sk Iné doplnkové služby car sharing, palivové karty, čistenie áut, poistenie, monitoring Služby pre fyzické osoby: Predaj jazdených áut www.autapooperaku.sk Operatívny lízing pre fyzické osoby www.osobnyleasing.sk O spoločnosti AutoBinck Group AutoBinck Group je medzinárodná spoločnosť s centrálou v holandskom Utrechte. AutoBinck Group pôsobí na trhu od roku 1907 a dnes je jedným z popredných hráčov v oblasti poskytovania mobility v Európe. Skupina má tri divízie, patrí pod ňu 24 spoločností v 7 európskych krajinách. Celkový počet zamestnancov AutoBinck Group je 1 102. Ročné tržby skupiny predstavujú 985 miliónov. The post Rýchly prieskum o dôležitosti mobility v slovenských firmách appeared first on Business Lease SK.

prejsť na článok

Projekt Erasmus plus mobility

Podporujeme vzdelanie mladých študentov a tak sme sa zúčastnili medzinárodného projektu ERASMUS plus mobility, kde sme naše praktické skúsenosti z oblasti zvárania odovzdávali 2 týždne mladým maďarským študentom.

prejsť na článok

Prieskum potvrdil naše skúsenosti

Podľa nedávneho prieskumu spoločnosti AXA, ktorý zverejnila na svojej internetovej stránke, viac ako polovica slovenských domácností už riešila škody spôsobené únikom vody.

prejsť na článok

Webinar E-mobility Today in the Post-Pandemic World

Webinar E-mobility Today & in the Post-Pandemic World [Bratislava, Slovakia, May 14th, 2020] Patrik Krizansky, managing partner of ENAIRGY represented Slovak EV Association (SEVA) in a webinar E-mobility Today & in the Post-Pandemic World, or

prejsť na článok

Video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH

Pozrite si video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH a vychutnajte si dychberúce zábery. The post Video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

New podcast episode: Corona crisis and e-mobility

New podcast episode: Corona crisis and e-mobility [Bratislava, Slovakia, May 28th, 2019] Patrik Krizansky, the managing partner of ENAIRGY and director of SEVA, hosts another podcast episode in Slovak, focusing on e-mobility, electric vehicles and “drivin

prejsť na článok