Rozšírili sme naše podnikanie do Bratislavy

Bratislava, hlavné mesto Slovenska, je vzrušujúcou destináciou pre cestovateľov. Vďaka svojej bohatej histórii, ohromujúcej architektúre a pulzujúcej kultúre nie je v tomto krásnom meste núdza o to, čo môžete vidieť a robiť. Ako poskytovateľ krátkodobých prenájmov bytov s potešením oznamujeme, že sme nedávno rozšírili našu ponuku o nehnuteľnosti v Bratislave. To znamená, že cestujúci, ktorí hľadajú vhodné miesto na pobyt počas svojej cesty do mesta, majú teraz na výber ešte viac možností. Naše nájomné byty v Bratislave sa nachádzajú v centre mesta, v pešej vzdialenosti od mnohých top atrakcií. Patrí sem Staré Mesto s dláždenými uličkami a historickými budovami, ako aj nádherný Bratislavský hrad. Okrem vynikajúcej polohy sú naše apartmány v Bratislave priestranné a dobre vybavené, so všetkým, čo potrebujete pre pohodlný pobyt. Každý apartmán má plne vybavenú kuchyňu, takže si môžete pripraviť vlastné jedlo, ak chcete. K dispozícii je tiež pohodlný obývací priestor s TV a Wi-Fi a vlastná kúpeľňa. Či už cestujete do Bratislavy pracovne alebo za zábavou, naše nájomné byty poskytujú perfektnú základňu na objavovanie mesta. Ponúkame flexibilné možnosti rezervácie, takže môžete zostať tak dlho, ako chcete, a náš priateľský a ochotný personál je pripravený odpovedať na všetky vaše otázky. Sme presvedčení, že naše nájomné byty v Bratislave vám poskytnú útulné a pohodlné miesto na pobyt počas vašej cesty do tohto krásneho mesta. Rezervujte si pobyt ešte dnes a začnite plánovať svoje dobrodružstvo. Príspevok Rozšírili sme naše podnikanie do Bratislavy je zobrazený ako prvý na Apartment Holdings.

prejsť na článok

Je zelené podnikanie nevýhodné? Alebo ako robiť svoj biznis udržateľne

Hoci svetový trend je už značne iný, na Slovensku je podnikanie šetrné voči prírode skôr osobným presvedčením, než spoločenským zvykom. Mnoho podnikateľov si nevie predstaviť, ako takéto postupy zaviesť do náročných odvetví, ako je napríklad priemysel, po

prejsť na článok

Známi podnikatelia aké je ich tajomstvo úspechu?

Každý z nás pozná mená ako Bill Gates, Steve Jobs alebo Jeff Bezos. Množstvo ľudí sa ich životnými príbehmi, citátmi a návodmi na úspešné podnikanie inšpiruje. V dnešnom článku máme pre vás rady a tipy nie len od týchto známych podnikateľov, ale aj ďalšíc

prejsť na článok

Bez mobilného hospicu by sme to nezvládli...

Od júna 2020 sme rozšírili služby ľuďom v konečnom štádiu nevyliečiteľného ochorenia, zväčša onkologického aj o službu domácej hospicovej staroslivosti.

prejsť na článok

Nové skladové priestory

Rozšírili sme pre Vás skladové priestory. K dispozícii je nová zateplená skladová hala s rozlohou 1000m2. Príspevok Nové skladové priestory je zobrazený ako prvý na MAS Express.

prejsť na článok

Papierové peniaze porážajú bezhotovostné platby. Politici tlačia do ústavy právo na keš

Koniec hotovosti skomplikuje podvody s vratkami DPH, vyplácanie zamestnancov na ruku a nelegálne podnikanie

prejsť na článok