Rozhovor vo Forbes: Dobrý teambuilding berie ohľad na odlišné potreby zamestnancov.

Náš CEO Lubo Tomko mal česť pozdieľať svoje dlhoročné know-how vo Forbes. Skrátenú verziu rozhovoru si môžete prečítať na forbes.sk v článku ,,Dobrý teambuilding berie ohľad... Čítať viac The post Rozhovor vo Forbes: Dobrý teambuilding berie ohľad na odlišné potreby zamestnancov. appeared first on .

prejsť na článok

Ako dokáže teambuilding zničiť váš team

Dobre nadizajnované aktivity zamerané na posilnenie tímového ducha či riešenie problémov sú ideálnym spôsobom ako zvýšiť efektivitu a motiváciu svojich zamestnancov. Nie všetky aktivity majú... Čítať viac The post Ako dokáže teambuilding zničiť váš team a

prejsť na článok

Rozhovor v TA3: Ako urobiť skvelý teambuliding

Cítili ste sa už niekedy na teambuildingu trápne? Jedli ste hmyz, naháňali sa v aréne alebo ste mali zoskočiť z mosta? Môže byť teambuilding vôbec... Čítať viac The post Rozhovor v TA3: Ako urobiť skvelý teambuliding appeared first on .

prejsť na článok

Rozhovor pre Denník N

Rozhovor, ktorý sme poskytli Denníku N plné znenie: #text-577413064 { text-align: center; } Denník N The post Rozhovor pre Denník N appeared first on Asociácia predajcov pyrotechniky.

prejsť na článok

Pozrite si rozhovor v relácii Ergo

Hosťkami novej epizódy relácie Ergo boli CEO DNA ERA, Michaela Šišková a genetička DNA ERA, Paulína Káňovičová. Vypočujte si celý rozhovor. S akými skúsenosťami, v ktorých im pomohla analýza DNA, sa s nami podelili naši zákazníci? Aký veľký vplyv má ná

prejsť na článok

Rozhovor pre web topbyvanie.sk

The post Rozhovor pre web topbyvanie.sk appeared first on ReinZeit.

prejsť na článok