Rozdávame vzorky detskej kozmetiky (ukončené)

Chcete vyskúšať kvalitnú bulharskú BIO a prírodnú kozmetiku pre najmenších? Môžete sa zapojiť do nášho dotazníka a získať vzorky detskej kozmetiky od 0+.

prejsť na článok

Rozdávame vzorky WoodenSpoon

E-shop bioruza.sk pre vás pripravil jedinečné testovanie opaľovacej kozmetiky WoodenSpoon úplne zadarmo.

prejsť na článok

Vzorky k objednávkam

Vzorky sú skvelým spôsobom, ako môžu zákazníci vyskúšať nové kozmetické produkty bez toho, aby sa zaviazali k nákupu produktu v plnej veľkosti. Preto našim zákazníkom posielame vzorky kozmetických produktov ku každej objednávke.

prejsť na článok

10 plusov detskej kozmetiky bez syntetických zložiek

Aké benefity prináša detská kozmetika, ktorá neobsahuje syntetické látky? Prečo sa oplatí používať ju pre vaše dieťa a prečo jej môžete plne dôverovať?

prejsť na článok

Výber obľúbenej kozmetiky

Potrebujete si vybrať svoju obľúbenú kozmetiku? Nesmiete zabudnúť na veľa tipov akritérií pri výbere kozmetiky. Máme pre Vás tieto všeobecné tipy pri výbere: Typ pleti – určite si akú máte vlastnú pleť. Napríklad mastnú alebo suchú, normálnu azmiešanú. Ve

prejsť na článok

Oplatí sa investovať do kozmetiky Dr.Hauschka / RECENZIA OD BLOGERKY

Ahojte priatelia, nedávno som mala možnosť spolupracovať s e-shopom Naturshop.sk, ktorý sa zameriava na predaj prírodnej kozmetiky. V tomto e-shope som našla aj kozmetiku značky Dr. Hauschka, o ktorej som čítala veľa pozitívnych recenzií. Keďže som ešte n

prejsť na článok