Rohová kuchyňa ako využiť roh ?

Rohová kuchyňa, alebo kuchynňa do L, alebo U, jednoducho taká, ktorá má ťažko prístupné miesto. Alebo? Alebo má práve priestor, ktorý dokáže ukryť veľa a je ľahko prístupný. 1. Polica Aby to bolo to druhé, je nutné povýšiť rohovú skrinku nad obyčajnú s pevnou policou. V princípe rohová skrinka s policou zvládne veľa, len veci v nej uložené su ťažšie prístupné. 2. ĽadvinkaJedným z najjednoduchších spôsobov, ako využiť roh, je inštalácia výsuvných úložných priestorov. Keď si pozriete  obrázok, asi bude každému hneď jasné, odkiaľ ten názov.Vďaka nim môžete jednoducho pristupovať k veciam, ktoré by inak boli nedostupné napríklad k hrncom a panviciam alebo k zásobám potravín. Takéto úložné priestory môžu byť vyrobené v rôznych tvaroch a veľkostiach, čím sa dokonale prispôsobia priestoru rohu. 3. Výsuvné košeĎalší prípad može byť, ak na vysokú zostavu nadväzuje nízka, s pracovnou doskou. Vtedy je možné použiť systém vysokých výsuvných košov, čím dosiahneme maximálne využitie rohu.Vznikne nám taká menšia špajza, po ktorej tak gazdinky túžia. 4. Otočný karuselTiež veľmi praktická vychytávka. Veľmi ľahko a rýchlo sa dostane k tomu, čo práve potrebujete. Musíte si však zvyknúť na otváranie dvoch dvierok. To je ale malá daň za to, že získate jednoduchý prístup ku všetkému, čo je uložené úplne vzadu.Ďalšie rady ako naplánovať kuchyňu s ktorou budete spokojní a bude sa v nej dobre variť si môžete prečítať v článku: Plánovanie Kuchyne 5 dôležitých tipov. Pre plánovanie Vašej kuchyne nás kontaktujte: Tel: 0951885717Email:[email protected] Vašu ponuku spracujeme do 24 hodín.  Vyplňte formulár a sme v kontakte: The form can be filled in the actual website url. The post Rohová kuchyňa – ako využiť roh ? first appeared on KuchynskeStudio.sk.

prejsť na článok

Klasická kuchyňa

Klasická kuchyňa Klasická kuchyňa Rust

prejsť na článok

Rustikálna kuchyňa výpredaj

Rustikálna kuchyňa z výstavky 2. Rustikálna lakovaná kuchyňa

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok

Moderná kuchyňa vysoký lesk

Kuchyňa z výstavky Moderná kuchyňa s vysokým leskom v akrylátovom prevedení.

prejsť na článok