Rekonštrukcia pôvodného bytu

Rekonštruujete starý byt? Bývate v pôvodnom byte v paneláku alebo v tehlovom bytovom dome? Chcete zlepšiť a spríjemniť svoje bývanie? Plánujete dať byt mladšej generácii a oni vyžadujú rekonštrukciu? Šikovní stavbári dokážu vaše bývanie prispôsobiť dnešným trendom bývania. Bývanie v bytoch je prevažne využívané v mestách, kde ľudia chodia za prácou. Pri výbere bývania sa rozhodujú medzi kúpou alebo nájmom. Väčšinou v začiatkoch Pokračovať v čítaní "Rekonštrukcia pôvodného bytu" The post Rekonštrukcia pôvodného bytu appeared first on .

prejsť na článok

Rekonštrukcia pôvodného rodinného domu v Klenovci

Rekonštrukcia pôvodného tradičného domu, na úzkom uličnom pozemku, v pôvodnej zástavbe ľudovej architektúry mestskej časti Klenovec. The post Rekonštrukcia pôvodného rodinného domu v Klenovci appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Rekonštrukcia jadra, bytu v Poprade

V Poprade na sídlisku JUH sa pripravuje rekonštrukcia jadra bytu. Preto sme vytvorili návrh interiéru s ohľadom na požiadavky klienta. Jedna z hlavných požiadaviek bola aby v prípade, že sa v bytovke rozhodnú vymeniť stúpačky tak pri tom čo najmenej poško

prejsť na článok

Rekonštrukcia pôvodného domu v mestskej zástavbe Námestie Detva

Rekonštrukcia pôvodného domu v mestskej zástavbe na námestí v Detve. Na dome boli použité pôvodné prvky detvianskej architektúry. The post Rekonštrukcia pôvodného domu v mestskej zástavbe | Námestie Detva appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Projekt Sculpture

Zadanie Kompletná rekonštrukcia bytu Lokalita Poprad O

prejsť na článok

Projekt Cozmo

Zadanie Kompletná rekonštrukcia interiéru bytu Lokalita Poprad

prejsť na článok