Rabín Boris Grisenko 4.decembra v OD!

V nedeľu 4.decembra medzi nami privítame našich priateľov z mesiánskeho zboru KEMO v Kieve. Slovom bude slúžiť rabín Boris Grisenko! Čaká nás aj spoločný obed spoločenstva. Kapustnica bude zabezpečená, ale prosíme, aby každý priniesol koláč, alebo niečo slané/sladké/tekuté, aby sa podelil aj s ostatnými:-) Prosím vyhraďte si tento čas aspoň do 14tej hodiny. Tešíme sa na vás o 10tej v La Fieste na Prievozskej 18.The post Rabín Boris Grisenko 4.decembra v OD! first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Boris Kollár udelí štátnu cenu bývalému prezidentovi či Kuffovi. K tomu si ešte prilepšia o 30-tisíc eur

Pri príležitosti Dňa ústavy udelí Boris Kollár štátnu cenu Jozefa Miloslava Hurbana Medzi ocenenými je napríklad aj bývalý prezident Ivan Gašparovič The post Boris Kollár udelí štátnu cenu bývalému prezidentovi či Kuffovi. K tomu si ešte prilepšia o 30-ti

prejsť na článok

Boris Kollár ŠOKOVAL: VEREJNE sa priznal k Laure… TOTO s inými mamičkami neurobil!

BRATISLAVA - Od polovice júla sa Boris Kollár teší z dieťatka s poradovým číslom trinásť, ktoré mu porodila sexi podnikateľka Laura. Dvojica teraz so synčekom, ktorý dostal meno Abner, trávi čas v exotickom Dubaji. No a počas dovolenky multiotecko urobil

prejsť na článok

Romantická dovolenka v historickom centre Třebíča s neobmedzeným bazénom a platnosťou až do decembra 2024

Cena: 193 €Romantická dovolenka v historickom centre Třebíča s neobmedzeným bazénom a platnosťou až do decembra 2024

prejsť na článok

Hotel Stará Ameryka v Beskydoch s polpenziou, veľkou detskou herňou a platnosťou až do decembra 2023

Cena: 105 €Hotel Stará Ameryka v Beskydoch s polpenziou, veľkou detskou herňou a platnosťou až do decembra 2023

prejsť na článok

Dni plné pohody v rodinnom hoteli Vápenka v Krkonošiach s ocenením Baby friendly, polpenziou a platnosťou do decembra 2023.

Cena: 149 €Dni plné pohody v rodinnom hoteli Vápenka v Krkonošiach s ocenením Baby friendly, polpenziou a platnosťou do decembra 2023.

prejsť na článok