PUTIN VRAJ CHCE, ABY VAGNEROVCOV VIEDOL ICH PRIAMY VELITEĽ TROŠEV

ZAHRANIČIE SITA/EXTRAPLUS.SK Ruský prezident navrhol bojovníkom z Wagnerovej skupiny, aby im teraz velil vysokopostavený žoldnier Andrej Trošev. Uviedol to spravodajský portál CNN s tým, že to vyplýva z vyjadrení ruského lídra pre piatkové vydanie denníka Kommersant. Putin načrtol niekoľko možností budúceho pôsobenia Wagnerovej skupiny vrátane pokračovania v boji pod velením jej priameho veliteľa známeho pod menom „Sedoj (Sivý).

prejsť na článok

Putin je vrah! a Rusi domov! , skandovali protestujúci v Budapešti

Ukončenie ruskej agresie na Ukrajine požadovali v piatok večer protestujúci pred ruským veľvyslanectvom v Budapešti pri príležitosti prvého výročia začiatku vojny na Ukrajine. Živý prenos z demonštrácie vysielal portál Hvg.hu, informuje spravodajca TASR v

prejsť na článok

Moral&Banal 2022 týždeň po týždni

Vypočujete si prehľad roka, v ktorom Covid nahradil Putin, Mikulec o funkciu neprišiel a Šeliga ju nezískal, Matovič vytrhol demisiu a Sulíka prekvapil vlastný plán. 

prejsť na článok

MIMORIADNY ONLINE Putin sa zúčastní na virtuálnom summite skupiny G20: Ukrajina zničila cez 7-tisíc vojakov

MOSKVA - Rusko v noci na nedeľu uviedlo, že odrazilo dronový útok Ukrajiny, ktorý smeroval na Moskvu. Informuje agentúra DPA.

prejsť na článok

VOJNA na Ukrajine Deň šesťsto druhý (16. októbra 2023)

KYJEV/MOSKVA - Veliteľ ukrajinských pozemných síl Olexandr Syrskyj v pondelok uviedol, že Rusko sa v súčasnosti usiluje o prelomenie ukrajinských obranných línií v sektore medzi mestom Kupjansk a Lyman na severovýchode Ukrajiny.

prejsť na článok

Strach z jadrového úderu! VIDEO Šéf Kremľa Putin prišiel na návštevu Číny s atómovým kufríkom

PEKING - Od začiatku vojny na Ukrajine je strach z jadrového útoku všadeprítomný. Po nedávnom vystúpení Vladimíra Putina v Pekingu opäť nastala jadrová panika. Šéf Kremľa bol spozorovaný s atómovým kufríkom.

prejsť na článok