Psíčkar v meste

Psíčkar v našom hlavnom meste je stratený. Najmä ak nemá skúsenosti, je nový v meste alebo má rodinu, školu či náročnú prácu. Mesto ako také vie psíčkara riadne vytrápiť: blatové labky, aróma mokrého psa, horúci asfalt, prehriate byty, plné venčiská a parky, zvuky, všade autá, kliešte, parazity, večné plznutie. Myslieť na to, aby sme svojmu parťákovi poskytli všetko, čo potrebuje a kedy to potrebuje a ešte si to všetko s ním aj skutočne užili bez stresu, je v meste výzva. A pritom aj psíci sú Bratislavčania a zaslúžia si služby na úrovni. Lenže to by ich páničkovia museli mať vždy poruke a povedzme si na rovinu – kto má v tomto rýchlom meste čas hodiny surfovať po internetoch vždy, keď náš maznáčik niečo potrebuje alebo len dostaneme chuť niečo spolu podniknúť? Na rozdiel od vašich ľudských priateľov, pri tom štvornohom je to celé na vás. Staňte sa najlepším priateľom svojho psa DOG.SI.TY je viac než len appka, je to informačný hub združujúci komunitu psíčkarov v Bratislave. Je to sprievodca svetom psíčkara, ktorý miluje svojho psa a chce si spolu s ním naplno užívať život v meste. Aké všetky služby poskytuje mesto psíkom? Ako zmeniť rutinné dennodenné venčenia na zábavu nielen pre hafana? Ako si navzájom dopriať slobodu a pohodu aj uprostred sídliska? Vďaka appke DOG.SI.TY uvidíte Bratislavu tak, ako by ju radi videli vaši miláčikovia. Ak chcete viac info, kliknite na tento odkaz. Príspevok Psíčkar v meste je zobrazený ako prvý na DogSiTy.

prejsť na článok

Mám srdce na správnom meste 2022

Mám srdce na správnom meste 2022, ďakujeme brigádnikom z Autovista group za prácu na našom cvičisku The post Mám srdce na správnom meste 2022 appeared first on Canis Center Eddy Slovakia.

prejsť na článok

Od 11.12.2016 platí v meste Trenčín nový grafikon MHD.Nový...

Od 11.12.2016 platí v meste Trenčín nový grafikon MHD.Nový grafikon je na stiahnutie tu.Pán Michal Koháni vytvoril prehľadnú mapu MHD. Mapa je na stiahnutie vo formáte PDF tu, alebo kliknutím na obrázok hore.

prejsť na článok

NOVÝ ŠERIF V MESTE

V repertoári nám doposiaľ chýbala odstreľovačka na platforme AR15, tak sme jednu obstarali ANDERSON AM-10 v kalibri .308 Winchester s 24, ťažkou nerezovou hlavňou. Výrobca sa chváli, že vďaka nanočasticiam integrovaným priamo v materiále, nepotrebuje zbr

prejsť na článok

Je Putin v Moskve? Jeho špeciál odletel a ukrajinskí tajní hovoria o meste Valdaj

24.6.2023 (SITA.sk) Ruský prezident Vladimir Putin podľa zdroja z ukrajinskej spravodajskej služby rýchlo odišiel z Moskvy do svojej rezidencie v meste Valdaj, ktoré leží približne 400 kilometrov severozápadne od Moskvy. „Máme už informáciu, že Putin odi

prejsť na článok

Priemyselná zóna v Novom Meste sa má premeniť na modernú štvrť

Východná časť Nového Mesta je územím s množstvom výrobných podnikov a skladov.

prejsť na článok