Pripravujeme novú kolekciu!

V roku 2022 pribudné úplne nový design našich produktov v prevedení Sharp Camo. Táto látka je charakteristická zvýšenou odolnosťou voči vode, oderu a je omnoho pevnejšia. V súčasnej dobe pripravujeme na uvedenie kolekciu púzdier na prúty a obal na podberák. Ak si tento jedinečný design získa Vašu obľubu, radi zaradíme do ponuky aj ďalšie produkty.

  • Web: carpcare
  • Aktualizované: 25.4.2023
prejsť na článok

Pripravujeme allrounder, bambini 24.03

24.03.2018 pripravujeme dalšiu čast programov zameraných na rozvoj všestrannej motoriky. Koordinačné cvičenia budú dispozícii deťom vo veku od 2 - 8 rokov.

prejsť na článok

Vitajte na našom novom webe

Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách a o nových službách, ktoré pripravujeme.

prejsť na článok

Vitajte na našej novej web stránke

Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách alebo nových službách, ktoré pripravujeme.

prejsť na článok

Pripravujeme novú sériu produktov ANTI-PARAZIT.

Aktuálne zbierame oplodie orecha a pracujeme na výrobe najnovšej śerie produktu ANTI-PARAZIT 2022. O jej uvedení na trh Vás budeme informovať. ‍♂️ Naša posledná séria 2021 sa vypredala v rekordne krátkom čase. Ďakujeme.

prejsť na článok

MAKE THE STREET YOURS

Nová kampaň od CROPP, v ktorej hrá kľúčovú rolu priestor, kde môžeš slobodne prejaviť svoju kreativitu. Pretože ulica je miesto, kde sa stretávajú ľudia, vášne, emócie. Tu sa odohráva život. A ty si vytváraš vlastné príležitosti a pravidlá. Pozri s

prejsť na článok