Prezentačné video k edícii Slovo na cestu životom

V súvislosti s vydaním novej edície Slovo na cestu životom Ekumenického prekladu Biblie mladý tím ľudí pripravil prezentačné video, ktorého cieľom je pripomenúť, že Biblia Slovo má byť súčasťou nášho každodenného života a sprevádzať náš na našej ceste kdekoľvek sme. Veríme, že sa vám bude páčiť Produkcia: Jakub Krcho, Kristína Zlatohlavá, Pavol Hlaváč The post Prezentačné video k edícii Slovo na cestu životom appeared first on Slovenská biblická spoločnosť.

prejsť na článok

Super kúsky za zlomok ceny? Navštívte Barter Market v jarnej edícii

Váš i náš obľúbený Barter Market je späť! Na jeho jarnú edíciu sa môžete tešiť v sobotu 1. apríla 2023 v priestoroch našej milej Baterkárne a v prípade priaznivého počasia [...] Príspevok Super kúsky za zlomok ceny? Navštívte Barter Market v jarnej edícii

prejsť na článok

TAKTO SA TO ROBÍ

https://video.wixstatic.com/video/7749f5_823f0d13efa946ac99ca8420662c6aa3/360p/mp4/file.mp4

prejsť na článok

Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video

Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video Zharmonizujte myseľ, telo, emócie! Zážitok, ktorý ostane v srdci navždy! Viac informácií o pobyte tu The post Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video appeared first on Harmónia v sebe.

prejsť na článok

Red Bull 400 Štrbské Pleso 2019 Dokument Akčné video

čistenie, mix a zvuková finalizácia dokumentu Red Bull 400 Štrbské Pleso 2019 pre social media a televíziu (2019, 10+1 min) dokument ☚ akčné video ☚ The post Red Bull 400 Štrbské Pleso 2019 Dokument Akčné video appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Veselé Vianoce a šťastný Nový rok 2024

Milí priatelia, známi i neznámi, prajeme Vám pokojné a ničím nerušené vianočné sviatky, aby ste mali možnosť stráviť ich tak, ako si sami prajete. Do Nového roka Vám prajeme nielen úspechy, či už v osobnom, alebo pracovnom živote, ale najmä pokoj a harmón

prejsť na článok