Prerušenie prevádzky v Auparku

Vážení zákazníci, naša prevádzka je z dôvodu presunu do nových priestorov dočasne zatvorená. Naše priestory na prvom poschodí sme museli opustiť pre pripravovanú kompletnú rekonštrukciu. Žiaľ napriek maximálnej snahe sa nám nepodarilo zabezpečiť v rámci centra dočasné náhradné priestory v ktorých by sme mohli preklenúť obdobie potrebné na prípravu nového priestoru. Zákazníci s ktorými sme sa nevedeli spojiť, budú priebežne kontaktovaní. V obmedzenej miere vieme vaše požiadavky vybaviť na adrese našej centrály na Ivanskej ceste 10. Neváhajte nás kontaktovať pre akékoľvek nedoriešené záležitosti, nevybavené objednávky, alebo pre prípadné reklamácie na kontaktnom čísle z predajne v Auparku 0903 792111 Robíme všetko preto aby sme vám v čo najkratšom čase mohli opäť poskytovať naše služby.Ďakujeme za dôveru!The post Prerušenie prevádzky v Auparku first appeared on KLUCOVASLUZBA.sk.

prejsť na článok

Nová, 2x väčšia prevádzka v TPD

Vážení zákazníci, aktuálne pôsobiaca kľúčová služba v Auparku nie je naša prevádzka!!! Po prerušení rokovaní zo strany Auparku bez vysvetlenia, v štádiu kedy sme už mali pripravené projekty, presúvame našu prevádzku do neďalekého TPD Euronics na 1 poschod

prejsť na článok

Prerušenie výuky

Podľa nariadenia ÚVZ SR je v autoškolách od 25.11. do 8.12.2021 pozastavená výuka. O možnosti online výuky sa môžte informovať na 0911 883 013. Príspevok Prerušenie výuky je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v Kys. Novom Meste.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 21:30 do 22:30, bola prerušená dodávka elektrickej energie v Kys. Novom Meste. Z tohto dôvodu nebolo dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v obci Povina.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 16:45 do 19:00, bola prerušená dodávka elektrickej energie v obci Povina. Z tohto dôvodu nebolo v obci dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Ako na vysušovanie muriva bez narušenia prevádzky budovy?

Vlhkosť múrov našich starších domov alebo starších administratívnych budov nie je príjemná. Napriek tomu väčšina z nás nemá potrebu riešiť rozširujúcu sa vlhkosť. Posledným impulzom zväčša býva narušená statika domu alebo vysoké náklady na prevádzku budov

prejsť na článok