Predvoľby telefónnych a mobilných operátorov

Mobilné telefónne čísla majú predvoľby podľa jednotlivých telefónnych a mobilných operátorov. V prípade, že voláte na mobilné čísla v Slovenskej republike, môžete podľa predvoľby ľahko rozlíšiť, do siete ktorého mobilného operátora voláte.

prejsť na článok

Mobilná aplikácia KdoMiVolal pre identifikáciu a blokovanie hovorov

KtoMiVolal je mobilná aplikácia pre Android pre zistenie informácií o telefónnych číslach, ktorá využíva vyhľadávač telefónnych čísel KtoMiVolal.eu, čo je rozsiahla užívateľská databáza telefónnych čísel marketingových agentúr, telefónnych operátorov, bán

prejsť na článok

Medzinárodné telefónne predvoľby

Pevné linky a mobilné telefóny sú využívané po celom svete. Aby bolo možné jednotlivé telefónne čísla rozlíšiť, sú jednotlivým štátom pridelené medzinárodné telefónne predvoľby.

prejsť na článok

Informácie o telefónnych číslach, vyhľadávanie telefónnych čísel

Volá vám neustále neznáme telefónne číslo, vy sa bojíte hovor zdvihnúť a neviete, kto volá? Máte neznáme číslo medzi zmeškanými hovory a chcete vedieť, kto volal? Potom skúste náš vyhľadávač telefónnych čísel KtoMiVolal.eu.

prejsť na článok

Telefónne predvoľby miest

Telefónne čísla na pevné linky majú predvoľby podľa jednotlivých krajov a miest. V prípade, že voláte na pevné linky v Slovenskej republike, jedná sa buď o miestné alebo medzimestské hovory.

prejsť na článok

Ochrana osobných údajov

Tento web je verejne prístupným užívateľským diskusnom fórom. Všetky komentáre pri telefónnych čísel sú duševným vlastníctvom a názorom autora a návštevníka, ktorý je vložil.

prejsť na článok