Prednáška plná skvelých informácií o výhodách sezónneho stravovania. Prihlásiť sa môžete aj vy! Už 25.5!

V oblasti, v ktorej človek žije, rastie prevažne také ovocie a zelenina, ktoré v danom ročnom období potrebuje. To znamená, že výber potravín by sme mali z väčšej časti podriadiť ročnému obdobiu. Využite pestrosť letného ovocia a zeleniny. Prvou výhodou je chuť. Ovocie a zelenina v ich sezónnom období sú čerstvé a plné chuti. Sú vypestované v správnom čase a nie sú skladované dlhé týždne, takže sú viac aromatické a chutnejšie. Ďalšou výhodou je nutričná hodnota. Ovocie a zelenina v sezónnom období sú plné živín, pretože sú vypestované v správnom prostredí a podnebí. Sú bohatšie na vitamíny, minerály a antioxidanty ako ich vopred zozbierané a skladované náprotivky. NA WORKSHOPE SA DOZVIETE prečo je dôležité, aby človek jedol v súlade s ročným obdobím aké potraviny si vyberať v letnom období potraviny s vysokým podielom ovocie, ktoré vám nahradí výživový doplnok INFORMÁCIE K PREDNÁŠKE: TERMÍN: 25. 05. 2022 ČAS: 17.00 – 18:00 MIESTO: Lighthouse club Trnava TRVANIE: 45 minút + 15min diskusia SUMA: 7 Eur Prihlásite sa tu Kto vás bude sprevádzať workshopom? Zdenka Havettová Lektorka a odborníčka na výživu Absolvovala štúdium výživy v Nemecku, vyštudovala Holistickú školu a školu Tradičnej čínskej medicíny v Brne. Založila projekt Ide o Tvoje zdravie, ktorý je zameraný na podporu zdravia bežne dostupnými potravinami. Okrem konzultačnej činnosti zameranej na poruchy trávenia, alergie, intolerancie, sa venuje aj problémom s hmotnosťou a organizovaniu workshopov v oblasti dietetiky. Príspevok Prednáška plná skvelých informácií o výhodách sezónneho stravovania. Prihlásiť sa môžete aj vy! Už 25.5! je zobrazený ako prvý na zdraveovocie.sk.

prejsť na článok

SÚŤAŽE a verejné obstarávania v umení / prednáška Samuela Velebného

The post SÚŤAŽE a verejné obstarávania v umení / prednáška Samuela Velebného appeared first on Katedra výtvarných umení a intermédií.

prejsť na článok

UPOZORNENIE na zmenu prístupových údajov do OLB

UPOZORNENIE: Od 5.4.2018 dochádza k zmene prihlasovacích údajov do internetovej platformy OLB. Táto zmena sa týka všetkých klientov! Viac informácií sme Vám zaslali do Vášho registrovaného emailu. Ak sa Vám nedarí prihlásiť sa, kontaktujte nás, prosím, na

prejsť na článok

Smrť je deň, ktorý stojí za to žiť.

Inšpiratívna prednáška brazílskej lekárky Dr. Ana Claudia Quintana Arantes, ktorá odznela v roku 2012 na podujatí TEDx na Univerzite v Sao Paolo.

prejsť na článok

ČR – Co nás čeká a nemine

Přednáška Miroslava Nováka na téma ČR - Co nás čeká a nemine na Fakultě ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice.

prejsť na článok

Ako podať daňové priznanie elektronicky

Elektronické podanie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb Typ A alebo Typ B V tejto sekcii si ukážeme ako jednoducho podať (odoslať) Vaše vyplnené daňové priznanie finančnej správe pomocou elektronickej komunikácie. Po vypracovaní daňo

prejsť na článok