Predĺženie penisu - ÁNO? NIE?

Veľkosť penisu patrí k bežným obavám u mužov. Zatiaľ čo väčšina chlapcov uvádza že sú spokojní s veľkosťou svojho penisu, značná menšina tvrdí je nešťastná.

prejsť na článok

MASÁŽ PENISU

Masáž penisu, keďže ten je u pánov tou hlavnou a najsilnejšou erotogénnou zónou, býva vždy veľmi príjemným zážitkom. Existuje viac techník ako ju prevádzať.

prejsť na článok

Mýty a fakty o zväčšovaní penisu

Penis je orgán, no v skutočnosti sa od tých ostatných v našom tele odlišuje. Je jeho zväčšenie možné alebo ide len o reklamný trik?

prejsť na článok

Ako si môžeme PREDĹŽIŤ SEX?

Ako si predĺžiť sex? V prvom rade treba vyvrátiť mýtus súlože z pornofilmov a potom si povedať o pár technikách na predĺženie sexu ktoré skutočne fungujú.

prejsť na článok

Zrušenie pobytu z dôvodu neodovzdania lekárskeho posudku

V zmysle § 36 ods. 1 písm. policajný útvar zruší prechodný pobyt v prípade, ak cudzinec – štátny príslušník tretej krajiny neodovzdal policajnému útvaru doklad podľa § 32 ods. 10 zákona o pobyte cudzincov. Týmto dokladom je lekársky posudok potvrdzujúci,

prejsť na článok

ANÁLNE POMÔCKY KTORÉ OCENÍTE

Svet erotických pomôcok je naozaj veľký, obzvlášť pre niekoho kto s nimi nemá žiadne alebo len malé skúsenosti. Pritom výber tých správnych pomôcok je kľúčový na získanie vytúženej rozkoše, ktorú análny sex dokáže poskytnúť. Na čo sa zamerať pri výbere

prejsť na článok