Predajne

1. prevádzka - požičovňa kostýmov pre dospelých, teenagerov a deti a predajňa: Jurigovo námestie 2 841 05 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 948 156 000 email: [email protected] Otváracia doba: Po - Pi: 10:00 - 18:00 So, Ne: zatvorené

prejsť na článok

Fotogaléria predajne.

Pripravili sme pre Vás novú fotogalériu našej vynovenej a rozšírenej predajne v Želiezovciach o celkovej rozlohe 90m2. Budeme radi ak nás osobne navštívite a vyberiete si z našej širokej ponuky.

prejsť na článok

Reklamné boxy pre predajne Action

Reklamné svetelné boxy pre predajne Action v retail parkoch. Všetko od výroby až po profesionálnu montáž. Reklamné boxy v retail parkoch Slúžia k odlíšeniu a označeniu predajní, ale zároveň napomáhajú zanechať vizuálny dojem a povedomie o značk

prejsť na článok

Presťahovali sme sa.

Od dnes nájdete našu predajňu v nových priestoroch na adrese Sacherova ulica č. 1707, Želiezovce. Je to pár metrov ďalej od našej pôvodnej predajne.

prejsť na článok

Predaj stromov - jeseň 2020

Počas prebiehajúceho zberu jabĺk vás pozývame do našej farmárskej predajne na tradičný predaj stromov a ovocných výpestkov jeseň 2020. Aktuálny katalóg si môžete tu:

prejsť na článok

Bankomat v OC Miloslavov

Bankomat v OC Miloslavov Veľmi nás teší, že priamo v OC Miloslavov môžete využiť na výber hotovosti nový bankomat ČSOB Banky. Nájdete ho pri vstupe do predajne Billa.

prejsť na článok