Predajca náhradných dielov a doplnkov (Skladník) - Škoda, Volkswagen, Hyundai

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho predajcu náhradných dielov a príslušenstva pre automobily.

prejsť na článok

Diagnostik - Automechanik (Škoda, Volkswagen, Hyundai)

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho diagnostika - automechanika, ktorý chce pracovať v modernej prevádzke s najpredávanejšími značkami automobilov na Slovensku.

prejsť na článok

Servisný poradca / Prijímací technik pre poistné udalosti - Škoda, Volkswagen, Hyundai

Pozícia je vhodná pre prijímacieho technika (servisného poradcu) s praxou zo značkového autoservisu, ktorý chce zmeniť prostredie, prípadne pre poistného likvidátora, pre ktorého by bola zaujímavá práca v značkovom autoservise.

prejsť na článok

Skladník pomocné práce v sklade

Ponúkame prácu pre skladníkov v južnom Nemecku. Náplňou práce je práca v logistike a príprava dielov na expedíciu (nejedná sa o veľký sklad). Miesto výkonu práce: Bádensko-Württembersko. Čistý príjem 1600 – 1900 €. Práca je TURNUSOVÁ. Práca je vhodná aj p

prejsť na článok

Predajca osobných automobilov Hyundai

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho predajcu, ktorý chce zmeniť prostredie alebo značku predávaných automobilov za perspektívnejšiu.

prejsť na článok

Sklad náhradných dielov a dielov podliehajúcich opotrebovaniu v Rakúsku

Možnosť zakúpiť najbežnejšie miešačky a časti zariadenia v jeden deň! Aby sme skrátili dodacie lehoty a usporili vaše náklady, vytvorili sme v Rakúsku sklad pre najbežnejšie miešačky a časti zariadenia ... vďaka tomu sa u nás dajú zakúpiť najbežnejšie di

prejsť na článok