Predaj našich kontejnerov

IBC kontajnery (z ang. Intermediate bulk containers, teda objemové/veľké kontajnery) sú veľmi rozšírené obaly slúžiace na skladovanie a prepravu vody a prevoz nebezpečných priemyselných kvapalín. Progresívne sú z toho dôvodu, že ich obstarávacia cena je v porovnaní s kovovými kontajnermi oveľa prijateľnejšia a s plastovými kontajnermi sa jednoduchšie manipuluje. Súčasne veľkoobjemové IBC kontajnery musia spĺňať množstvo požiadaviek ako bezpečnosť pri manipulácii s nimi, s čím sa spája aj ochrana zdravia a hygiena, dlhotrvácnosť. Ich výroba si tým pádom vyžaduje prvotriedne, udržateľné a vysokokvalitné odolné materiály, ktoré spoločnosť Schoeller Allibert AB odoberá výhradne od overených a spoľahlivých dodávateľov. Ich internetový obchod ponúka široké spektrum výrobkov, z ktorých si vyberie každý; IBC kontajnery s maximálnym objemom 1192 litrov sú dobre využiteľné napríklad v automobilovom priemysle a priemysle pohonných hmôt, kde sa látky ako benzín, nafta, nemrznúca zmes či brzdová kvapalina skladujú a prepravujú hromadne. Veľkoobjemové nádrže avšak nie sú žiadané len vo výrobnom, chemickom a suroviny spracujúcom odvetví. Predaj IBC kontejnerov 600 l https://www.schoellerallibert.com/sk/products/intermediate-bulk-containers/ sa tešia narastajúcej obľube i u ľudí s rodinnými domami, garážami či záhradami, pretože ponúkajú ideálnu, neveľa priestoru zaoberajúcu veľkosť. Ich hmotnosť sa pohybuje okolo 35-50 kilogramov. Svoje využitie nájdu ako prostriedky na zachytávanie a uskladňovanie dažďovej vody z odkvapov či dokonca ako rezervoáre na pitnú vodu. Kúpou tejto úplne novej veľkoobjemovej nádrže si na svoje prídu aj vinári,,,sirupári, výrobcovia domáceho alkoholu a nealkoholických nápojov, žinčice, octu a mnohí ďalší. K tomuto žiadanému druhu je možné i zakúpenie kompletného príslušenstva, ako napríklad plastové palety. Článek Predaj našich kontejnerov se nejdříve objevil na Pegi.

  • Web: Pegi
  • Aktualizované: 16.3.2024
prejsť na článok

Na Predaj 3-izbový Byt, Tat. Lomnica TOP Lokalita (VIZUALIZÁCIE-navrhovaný Stav).NA PREDAJ, CENA: 208.500,-€

The post Na Predaj 3-izbový Byt, Tat. Lomnica TOP Lokalita (VIZUALIZÁCIE-navrhovaný Stav).<span class= badge-status style= background:#37f748 >NA PREDAJ, CENA: 208.500,-€</span> appeared first on NEW WAYS.

prejsť na článok

Na predaj Moderný Rodinný dom v obci Lazisko Nízké Tatry.NA PREDAJ , CENA: 249.900,- €

The post Na predaj Moderný Rodinný dom v obci Lazisko Nízké Tatry.<span class= badge-status style= background:#3df96f >NA PREDAJ , CENA: 249.900,- €</span> appeared first on NEW WAYS.

prejsť na článok

Predaj a servis zariadení KYOCERA

Sme autorizovaným servisom zariadení KYOCERA, popredného výrobcu tlačových zariadení. Ponúkame širokú škálu zariadení od domácich tlačiarní, až po profesionálne kopírovacie stroje. Zabezpečujeme poradenstvo pri výbere zariadenia podľa vašich požia

prejsť na článok

Zásielkový predaj tovaru na diaľku ONE STOP SHOP(OSS)

Pri zásielkovom predaji (ak tuzemská zdaniteľná osoba dodáva tovar do EÚ formou zásielkového predaja) došlo k zmene zákona. Okrem zmeny názvu „zásielkový predaj“ na „predaj tovaru na diaľku“ sa menia aj podstatné náležitosti. Do 30.06.2021 platí, že ak sl

prejsť na článok

Na predaj zariadený areál v Huncovciach, rozloha pozemku: 10156 m2 (Video a 3D obhliadky).NA PREDAJ, cena: 650.000€

The post Na predaj zariadený areál v Huncovciach, rozloha pozemku: 10156 m2 (Video a 3D obhliadky).<span class= badge-status style= background:#78f64e >NA PREDAJ, cena: 650.000€</span> appeared first on NEW WAYS.

prejsť na článok