Prečo sa stať coworkerom?

Prečo sa stať coworkerom Práca v COWORKu je výhodná, v zdieľanej kancelárii, do ktorej si stačí priniesť iba svoj notebook, nájdeš všetko vybavenie, ktoré v kancelárii potrebuješ, bez toho aby si investoval do nákupu nábytku, či zriaďovania prevádzky. Okrem toho sa v spoločnosti iných coworkerov necítiš izolovaný, hoci si každý pracuje na svojom vlastnom projekte, priestor zdieľate spoločne akoby ste pracovali vo veľkej spoločnosti. Môže Ťa to motivovať k vyššiemu výkonu, aj inšpirovať k novým pohľadom na svoje podnikanie. Práca v coworkingovom priestore Ti dáva flexibilitu, pracuješ dve hodiny denne, alebo od rána do večera, prispôsobíš si nasadenie podľa vlastných potrieb. Na rozdiel od práce doma, Tvoj projekt v COWORKu stihneš včas dokončiť, pretože sa nezdvihneš v polovici, aby si odišiel pokosiť trávnik, alebo aby si vyložila riady z umývačky. V COWORKu v Stupave máš svoje miesto na celý mesiac len pre seba, nájdeš tu aj miesto na odloženie svojich pracovných podkladov. Príď sa k nám pozrieť, dohodni si stretnutie alebo si rovno rezervuj svoje miesto TU. Príspevok Prečo sa stať coworkerom? zobrazený najskôr Cowork v Stupave.

prejsť na článok

Prečo sú dovolenky so sprievodcom také vyhľadávané?

Myslíte si, že dovolenka, na ktorej vám niekto diktuje program, nie je nič pre vás? Máte radi spontánnosť, vlastné tempo asladké ničnerobenie? Toto všetko vám dá aj poznávací zájazd. Je veľa dôvodov, prečo si získa aj vás. Exkluzívne informácie Na The pos

prejsť na článok

Prečo sa oslavujú Vianoce aj v dnešnej dobe? Sú naozaj prežitok?

Aktualizované redakciou 7. 12. 2023 Prečo sa oslavujú Vianoce, keď každý rok musíme prekonávať nekonečné davy ľudí v [] The post Prečo sa oslavujú Vianoce aj v dnešnej dobe? Sú naozaj prežitok? appeared first on prezeny.

prejsť na článok

Časté chyby majiteľov dieselových motorov - ako si ničia motory?

Lámete si hlavu nad tým, prečo váš dieselový motor nevydržal a prečo ste museli tak skoro absolvovať príliš zložitý a drahý servis? Možno je to vaša chyba !!

prejsť na článok

Komu a prečo platíme tak vysoké ceny za teplo? InfoVojna

O problematike s predraženým teplom rozpráva Miroslav Kantner Predseda Asociácie vlastníkov bytov Zdroj: Komu a prečo platíme tak vysoké ceny za teplo? InfoVojna V piatok 3. februára 2017 odvysielala InfoVojna pokračovanie pod názvom Slovensko prečo pl

prejsť na článok

Otužovanie na jar: Prečo to skúsiť a ako na to?

The post Otužovanie na jar: Prečo to skúsiť a ako na to? appeared first on Martin Thám.

prejsť na článok