Pozývame Vás do našej vynovenej predajne FARBY, LAKY, OMIETKY

 Ponúkame Vám za prijateľné ceny: sadrokartónové systémy na stropy a deliace steny a priečky, farby - fasádne, vnútorné umývateľné, farby na drevo, kov a betón, laky – na drevo, parkety, prírodný kameň, obklady - vnútorné aj vonkajšie, riedidlá, tmely, lepidlá – na obklady, dlažbu, fasádu a stavebné lepidlá, príslušenstvo a maliarske potreby – šablóny a odtlačky rôznych motívov, tapety, bordúry a samolepiace dekoračné panely, ochranné pomôcky a pracovný odev (montérky), polystyrénové profily a okrasné rozety, široký sortiment materiálu na zateplenie, opravu a skrášlenie Vašich domovov, miešanie farieb podľa Vášho želania a širokú paletu záhradného sortimentu.

prejsť na článok

Fotogaléria predajne.

Pripravili sme pre Vás novú fotogalériu našej vynovenej a rozšírenej predajne v Želiezovciach o celkovej rozlohe 90m2. Budeme radi ak nás osobne navštívite a vyberiete si z našej širokej ponuky.

prejsť na článok

Predaj stromov - jeseň 2020

Počas prebiehajúceho zberu jabĺk vás pozývame do našej farmárskej predajne na tradičný predaj stromov a ovocných výpestkov jeseň 2020. Aktuálny katalóg si môžete tu:

prejsť na článok

Presťahovali sme sa.

Od dnes nájdete našu predajňu v nových priestoroch na adrese Sacherova ulica č. 1707, Želiezovce. Je to pár metrov ďalej od našej pôvodnej predajne.

prejsť na článok

Pri kúpe omietky Kreisel získate špeciálnu penetráciu zdarma akcia ukončená

The post Pri kúpe omietky Kreisel získate špeciálnu penetráciu zdarma akcia ukončená appeared first on GIPSOL, s.r.o..

prejsť na článok