Pozrite si moju aktuálnu výstavu obrazov v Galérii Belianskych Tatier v Ždiari

Počas mojej maliarskej činnosti spolupracujem aj s mnohými umelcami , zväčša v okolí Tatier.Navzájom sa inšpirujeme  a zúčastnujeme vernisaží.  kde sa naše  diela vystavujú. Jednou zo súkromných galerií  , ktorá je oblúbená  je Mini  Galéria v Ždiari.  Práve táto galéria vystavuje niektoré z mojich malieb aj fotografií manžela Jozefa Pitoňáka. Obrazy sú  spôsob, akým sa dá objavovať krása prírody . Táto galéria sa nachádza v  obci Ždiar a viac informácií sa dá získať priamo na oficiálnej webovej stránke Belianskych Tatier. The post Pozrite si moju aktuálnu výstavu obrazov v Galérii Belianskych Tatier v Ždiari appeared first on Milka Pitoňáková.

prejsť na článok

Vitajte!

Vitajte v galérii Art Digital. Predaj obrazov  abstraktné obrazy sú tu pre vás abstraktny obraz Príspevok Vitajte! je zobrazený ako prvý na Predaj obrazov. Abstraktné obrazy. Galéria pre vás..

prejsť na článok

Trilógia

Roky som v hlave nosila jednu myšlienku. Tému. Obraz. No ako viacerí z nás nemala som čas, priestor a možno aj odvahu. A zrazu ten čas prišiel. Život mi priniesol priestor. A moje roky mi dodali odvahu. Je to Trilógia, séria troch obrazov, ktoré rozvíjajú

prejsť na článok

Guggenheimovo múzeum vo svete

Príspevok Guggenheimovo múzeum vo svete je zobrazený ako prvý na Predaj obrazov. Abstraktné obrazy. Galéria pre vás..

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na PredajUmenia.sk-predaj umeleckých diel,predaj obrazov,aukcie.

prejsť na článok