potrebujete peniaze pre svoje projekty?

potrebujete peniaze pre svoje projekty? Ste v akejkoľvek finančné problémy a po

prejsť na článok

Nízke úrokové sadzby = inflácia pojedá vaše peniaze

Kto má v dnešnej dobe svoje peniaze na bankovom účte, tak musí rátať s tým, že jeho peniaze strácajú dlhodobo na hodnote. Kto momentálne peniaze investuje, má z nich viac.

prejsť na článok

Prečo investujem do podielových fondov a nie do termínovaných vkladov?

Termínované vklady som nikdy nevyužil. V časoch, keď ponúkali vysoké úroky, som nemal žiadne peniaze. Naopak teraz, keď mám voľné peniaze, ponúkajú malé zhodnotenie. Termínovaným vkladom sa vyhýbam. Svoje peniaze zhodnocujem aj bez nich a zhodnocujem ich

prejsť na článok

Pridaj sa k slovenským inovátorom v rozvojových krajinách (projekty za 40K USD)

Slovenské firmy majú už po štvrtý krát možnosť zapojiť sa do výzvy cez Slovak Challenge Fund (SCF) a ponúknuť svoje inovatívne riešenie na niektorú z The post Pridaj sa k slovenským inovátorom v rozvojových krajinách (projekty za 40K USD) appeared first o

prejsť na článok

Zmenou fondu v DSS môžete získať aj 5-krát vyšší výnos

Druhý pilier vám možno neprinesie “švajčiarsky dôchodok”. Aj napriek tomu vôbec nie je jedno, v ktorom fonde máte svoje peniaze. Rozdiel medzi najlepším a najhorším fondom je 5-násobný. V ktorom z nich máte svoje peniaze?

prejsť na článok

Ako zarábať peniaze

Máte pocit, že sa u Vás peniaze dlho neohrejú? Zaujíma Vás, ako získať nejaké peniaze navyše? Chcete získať informácie, aby peniaze začali pracovať pre Vás? Potom Vás tento článok rozhodne zaujme.

prejsť na článok