Ponuka práce pre budúcich absolventov lekárskej fakulty

Článek Ponuka práce pre budúcich absolventov lekárskej fakulty se nejdříve objevil na Prehľadnejšie zdravotníctvo.

prejsť na článok

Poďakovanie z Lekárskej fakulty UK

Prijali sme list z Univerzity Komenského v Bratislave, Jesséniovej lekárskej fakulty v Martine a dostalo sa nám cti, za ktorú sme veľmi vďační. Sme hrdí, že aj u odbornej verejnosti sú naše výrobky cenené a vysoko hodnotené. Dovoľte nám podeliť sa o toto

prejsť na článok

PONUKA PRÁCE

KMS-PT hľadá pracovnú silu na brigádnicku prácu alebo na doma. Viac informácií na [email protected] alebo +421 905 776 636. The post PONUKA PRÁCE appeared first on KMS-PT, s.r.o..

prejsť na článok

Školenie práce s traktorom EQUUS v Južnej Kórei

Minulý týždeň v lese v Južnej Kórei náš servisný technik spolu s obchodným zástupcom FORMEC Co.,Ltd. poskytli niekoľkodňové školenie pre budúcich operátorov na prvom traktore EQUUS v tejto vzdialenej krajine.

prejsť na článok

Očakávajú väčší záujem: Potrebný vek pre budúcich policajtov by sa mohol znížiť na 18 rokov

Potrebný vek na vstup do Policajného zboru by sa mohol znížiť na 18 rokov. Príspevok Očakávajú väčší záujem: Potrebný vek pre budúcich policajtov by sa mohol znížiť na 18 rokov zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

Ponuka prác

Ponúkame montážné práce a služby: Naši kvalifikovaní zamestnanci Vám položia podlahovú krytinu kdekoľvek v rámci mesta Košíc a východného Slovenska. Všetko môžete nechať tak, ako to je. Poradíme si aj so sťahovaním nábytku, dokonca aj so starou pôvodnou p

prejsť na článok