Podrazil WebSupport programátorov?

Podrazil WebSupport programátorov? petiar Ut, 15. 09. 2015 - 14:15

prejsť na článok

SAP CRM, ABAP programátor + služobné auto

Na posilnenie tímu nášho klienta hľadáme skúsených SAP programátorov pre rôzne oblasti SAP CRM, ktorých pracovnou náplňou bude hlavne:

prejsť na článok

Prečo kandidujem

Chcem, aby sa v našej obci žilo lepšie a spokojnejšie, či už starším alebo mladším občanom. K rozhodnutiu kandidovať na funkciu starostu obce ma viedli viaceré dôvody a skutočnosti a taktiež výzva pána prezidenta Andreja Kisku - pomôžte svojej obci. Nieč

prejsť na článok

O kom rozprávame, keď hovoríme o konzultantoch

Keď sa povie IT firma, väčšina ľudí si zrejme predstaví skupinu nabudených programátorov. Tí síce tvoria veľkú súčasť, avšak rovnako dôležitú rolu zohrávajú pri projektoch aj konzultanti.O tom, kto konzultanti sú a čo vo všeobecnosti robia, sme už písali.

prejsť na článok

Tieto platformy vás naučia kódovať zadarmo

1. Codeacademy Jedným z najpopulárnejších bezplatných miest na učenie kódovania je Codeacademy. V skutočnosti sa už viac ako 45 miliónov ľudí naučilo kódovať prostredníctvom skúseností tejto vzdelávacej spoločnosti. V programe CodeAcademy sa môžete priamo

prejsť na článok

A ty čo budeš robiť v lete? Zavárať? Mraziť? Smoothičkovať?

Pomaly, ale isto vo vzuduchu cítiť leto, moje totálne najobľúbenejšie ročné obdobie. Kedysi to bývala zima. Taká tá krutá, mínus dvadsať, kopec snehu a slnko. Bohužiaľ, v Bratislave a vlastne už ani v mojom rodnom Svite, sa taká zima len tak ľahko nevidí.

prejsť na článok