Plánované krytie 2017

Na jar 2017 plánujeme šteniatka . Otcom nášho prvého vrhu by sa mal po dôkladnom zvážení stať krásny, mohutný, zdravý pes s vynikajúcim rodokmeňom po dlhovekých predkoch Guinnes Ar ´Daroth von der Eichenkoppel z CHS Ar´Daroth. Krytie by sa malo uskutočniť začiatkom marca 2017. Príspevok Plánované krytie 2017 zobrazený najskôr Fairytale Garden.

prejsť na článok

IP krytie – skratka na elektrických zariadeniach a jej význam

Vysvetlím vám, čo je IP krytie, čo znamená táto skratka a čísla za ňou (IP20, IP44 a pod.), a tiež to, na akých miestach je potrebné zvýšené IP krytie.

prejsť na článok

Jaký bude rok 2017?

Rok 2017 má být ve znamení spravedlnosti, odvahy a kreativity. Tento rok symbolizuje především vítězství, úspěchy a velkou moc posunout se vpřed.

prejsť na článok

Veľká Británia – daňové zmeny oznámené v rozpočte

Vláda Veľkej Británie predstavila v rozpočte legislatívu, ktorá zavedie rad daňových opatrení, vrátane prahovej hranice dane z príjmu a daní pre spoločnosti. Finančný návrh na rok 2016 bol predstavený v parlamente 24. marca. Podľa neho sa zdvihne od apríl

prejsť na článok

Novinky v roce 2017

Co pro vás připravujeme v roce 2017? Máme spoustu novinek a jednou z nich je i tahle nádhera! Svatební oznámení ve formě vějíře.

prejsť na článok

Predstavujeme Majirel Cool Cover

Zoznámte sa s Majirel Cool Cover, s 20 novými extra chladnými odtieňmi s vysokou koncentrácoiu studených pigmentov v základe. Ide o rozmanitý rad s ultrabohatými, výraznými a žiarivými farbami so studeným, veľmi sytým krytím, ktoré poskytujú dlhotrvajúci

prejsť na článok